""

PTT’den bayrama özel kampanya « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:37

PTT’den bayrama özel kampanya

Geçmişten geleceğe hizmet anlayışı ile hareket eden PTT Kurban Bayramı’na özel indirimler yapacak.

PTT’den bayrama özel kampanya
Son Güncelleme :

24 Ağustos 2017 - 7:00

Konuyla ilgili açıklama yapan Yozgat PTT Başmüdürü Mustafa Türkmen, “2017 yılı Kurban Bayramı dolayısıyla kampanya düzenlenmiş olup, düzenlenen kampanya kapsamında, Tüm özel günlerde olduğu gibi kampanyadan önceki 5 iş günü (24-25-28-29-31 Ağustos 2017) içerisinde, postaya verilen yurtiçi posta kargosu ve APS/Kurye gönderilerine yüzde 25 indirim uygulanacaktır.
Kurban Bayramı kampanyasına özel hazırlanan tebrik kartları PTT işyerlerimizde ücretsiz olarak dağıtılacak olup, yalnızca gönderi ücreti tahsil edilecektir. Bu hizmetlerimizin yanı sıra gün geçtikçe yaygınlaşan birkaç hizmetimiz hakkında siz saygıdeğer vatandaşlarımıza bilgi vermek istiyoruz. Bunlardan birincisi PTTCell hizmetimiz; çok ekonomik olan hizmetimiz rakipsiz tarifelerle, siz halkımızın hizmetine sunulmuştur. İkincisi e-pttavm hizmetimiz; Türkiye’nin ilk 3 boyutlu alışveriş merkezi olarak hizmete girmiş olup, bütün vatandaşlarımız PTT güvencesiyle istediği her türlü ürünü bu siteden alabilirler. Beğenmediklerini 10 gün içerisinde iade edebilirler.
Diğer bir hizmetimiz Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) hizmetidir. Güvenilir, hızlı ve ekonomik olan bu hizmetimiz ile gerçek, tüzel kişiler ve kamu kurum kuruluşları elektronik ortamda gönderilerini gönderebilecekler ve alabileceklerdir. Bu hizmetimiz hakkındaki bilgileri http://pttkep.gov.tr/ sitesinden öğrenebilirsiniz. Halkımızın tüm bu hizmetlerimizden yararlanabilmeleri için herhangi bir PTT Merkezine gelmeleri yeterli olacaktır. PTT ailesi olarak tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramını kutlarız” ifadelerine yer verdi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.