""

Reflektif Yelek Giy Görünür Ol « Yeniufuk Gazetesi

7 Temmuz 2024 - 13:01

Reflektif Yelek Giy Görünür Ol

Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı Trafik Jandarması, “Reflektif Yelek Giy Görünür Ol” kampanyası kapsamında Karabıyık Köy Yolu yakınlarında hayvan sürüsü otlatan çobanları bilgilendirme ve reflektif yelek dağıtımı etkinliği düzenledi.

Reflektif Yelek Giy Görünür Ol
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2024 - 18:32

Trafik güvenliği ve karayolu kurallarına uyulması konusunda önemli bir adım olan etkinlikte, çobanlara karayollarında uymaları gereken kurallar ve hayvan sürülerini güvenli bir şekilde karşıdan karşıya geçirmeleri esnasında reflektif yeleğin önemi hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Yozgat Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, özellikle gece ve az ışıklı ortamlarda görünürlüğü artırmak amacıyla reflektif yeleklerin kullanımının önemini vurguladı.
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan yetkililer, “Reflektif Yelek Giy Görünür Ol” kampanyasının, trafik kazalarının önlenmesi ve sürücülerin hayvan sürülerini zamanında fark edebilmesi için hayati bir rol oynadığını belirtti. Ayrıca, çobanlara dağıtılan reflektif yeleklerin, hem kendi güvenliklerini sağlamak hem de trafik güvenliğine katkıda bulunmak adına büyük önem taşıdığını vurguladılar./Mehmet EROL

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.