""

REİS BİR SÖZ VERMEDİ AMA GEREKENLER YAPILACAK DEDİ « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:23

REİS BİR SÖZ VERMEDİ AMA GEREKENLER YAPILACAK DEDİ

REİS BİR SÖZ VERMEDİ AMA GEREKENLER YAPILACAK DEDİ
Son Güncelleme :

16 Ocak 2018 - 7:00

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Partisinin İl Kongresine katılmak üzere geldiği Yozgat’ı bu vesile ile bir kez daha ziyaret etti…

Reis’in Yozgat’a geliş, gidiş hesabını yaptığımızda Sayın Erdoğan 2002 yılından bu yana 14 kez ziyaret ettiği karşımıza çıkıyor…

Sayın Erdoğan’ın Yozgat’a yaptığı 14’üncü ziyareti de hava muhalefetine takıldı. Hafızam beni yanıltmıyorsa hatırladığım kadarıyla bir önceki gelişi de yine kış mevsimine denk gelmiş, helikopter Sungurlu ilçesine zorunlu iniş yaptıktan sonra kara yolu ile gelmişti Yozgat’a.

* * * *

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bir kış macerası daha yaşayarak, böylece Yozgat ile ilgili anılarını bir kez daha tazelemiş oldu…

Bu hatırlatmadan sonra küçük bir tespitle devam edelim; bu şehirde yaşayan vatandaşın büyük çoğunluğunun seçimlerde verdiği destekler, Yozgat’a şimdiye kadar “yol, su, elektrik, alt ve üst yapı olarak döndü” demeyi sizler kadar çok isterdim.

Bu bağlamda bir yerlerde eksik, noksan ve sürekli hata veren bir sistem bu şehre gelen ya da gelmesi gereken, hizmetlerin gelişi sırasında sürekli hata verdi, bu yüzden halen yol, su, elektrik, alt yapı ve üst yapıda sorunlar devam ediyor…

* * * *

Tabi bunları söylerken, bihakkı teslim etmek lazım AK Parti, Yozgat’ta çok şey yaptı ama gelin görün ki, Yozgat halen yukarıda bahsettiğim gibi, “yol, su, elektrik, alt ve üst yapılarda sorun yaşamaya devam ediyor…”

Reis, hafta sonu bu sorunların bir kısmına değindi… Hesap soracağım dedi. Yozgat ile ilgili şimdiye kadar yapılanları ve bundan sonra yapılacakları anlattı.

AK Parti hükümeti döneminde Yozgat iyi hizmetler aldığını anlatan Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Havaalanı çalışmalarının bu yıl başlayacağını, en kısa sürede de tamamlanacağını söyledi…

* * * *

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, kara yolu ile gelmek durumunda kaldığı Yozgat’ın ana ve ara yollarının haline çok üzüldüğünü belirten konuşmasında bu sorunun çözümü için bizzat takipçisi ben olacağım dedi.

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bunları anlatırken, yaşanan sorunları çözmesi gerekenler, kafaları önünde saatlerce bu konuşmaları dinleyen asılda bu memleketin en büyük sorunudur.

Gördüğüm ve anladığım kadar, öteden beri yaşadığımız sorunlar bundan sonra da kolay kolay tükenecek gibi görünmüyor… Sizin anlayacağınız, işsizlik, istihdamda yaşayan sorunların bundan sonra da devam ederken, göç dalgası da Yozgat’ı vurmaya devam edecek.

 

  • Cumhurbaşkanının dikkatini çekebilmek için akla gelmeyen hareketlerde bulunarak, etrafına alay konusu olan Siyasetçi!
  • Gurbette bulunmanın eksikliğini zaman zaman bir araya gelerek memleket hasreti gidermeye çalışan Grup!
  • Yozgat’ta 1980 sonrası ülkücü gençliğin yakından tanıdığı ve şimdi ise hemşerilerinin duasına ihtiyaç duyan Ülkücülerin abisi!

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.