""

REİSE KAYBETTİRECEKLER, UĞRAŞIYORLAR… « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 00:14

REİSE KAYBETTİRECEKLER, UĞRAŞIYORLAR…

REİSE KAYBETTİRECEKLER, UĞRAŞIYORLAR…
Son Güncelleme :

29 Mayıs 2018 - 7:00

Dünkü yazımda AK Partinin seçim beyannamesini konuşurken, Yozgat’ın ulaşım, sanayi, teknoloji, istihdama dönük yatırım konularında ihmal edildiğini, Ankara’ya 2 saatlik mesafede bir İlin geri kaldığından bahsetmiştim.

Bugün ise başka bir noktadan sohbete şöyle devam edelim istiyorum…

Geçenlerde Hürriyet Yazarı hemşerimiz Ahmet Hakan Coşkun köşesinde şu başlığı kullanmıştı. “Erdoğan kaybetmezse işte bundan kaybetmez” Bu başlık altında dikkat çeken birçok noktaya dokunmuş, Ak Partiye yalakalık yapalım derken, zarar veren bir şeylerden bahsetmişti…

Şimdi bende diyorum ki; Türkiye genelinde yalan, yanlış yapılanları bir tarafa şöyle bırakıyorum… Dönüyorum Yozgat’a. Yahu Yozgat’takilere n’oluyor…

Burada AK Parti’ye kaybettirmek istiyorsanız daha açık olun, madem uğraşıyorsunuz o zaman biraz daha becerikli olun ciddi bir şeyler gösterin…

* * * *

Size tavsiyem daha kıvrak davranmanızdır…

Mesela yollarla uğraşmak yetmez… Her ne kadar Kara Yolları ile anlaşmalı şekilde vatandaşa sağdan/soldan bindirmeye kalkışsanız da, bunun etkisi uzun sürmez.

Bence daha böyle vatandaşın bam teline basmalısınız… Hazır Ramazan ayındayız… Vatandaşın adrenali yükselmişken, birkaç atraksiyon fena olmaz… Aslında çok becerikli olduğunuz söyleniyordu anladığım kadarıyla bu hususta fazla kafanız basmıyor…

Durun birkaç küçük çaplı tavsiyede bulunayım…

* * * *

Mesela şimdi vatandaş oruçlu ya…

Vatandaşın sularını kesmenin tam zamanı…

Ya da durun durun suları kesmek tek başına yetmeyebilir…

Vatandaşı kızdıracak aklıma başka bir şey geldi…

Teravih ve sahur vaktinde elektrikleri de kesmek lazım… Birde şehir merkezinde dubasız birkaç sokak ve geniş duran yollar vardı, bunları da daraltmak lazım.

Bu kadar tavsiye yeter herhalde, bunları deneyin, faydasını fazla fazla göreceğinizin garantisini verebilirim.

* * * *

Geçenlerde bir Milletvekilimiz ziyaretime geldi… Bir süre sohbetten sonra konu döndü, dolaştı Karayollarına ait bozulan yollara geldi.

Konuyu kendisinden dinleyelim:

-Bir akrabamızın düğünü için hanım Yozgat’a geldi, evimizin önündeki yol çalışması nedeniyle eve girmekte zorlandı, durumu bana bildirmesiyle şehir merkezinde yol çalışmalarından haberdar oldum.

Sabah Meclise gider gitmez ilgili yerleri aradım, müdahale ettiler. Bende vatandaşın daha fazla mağdur olmaması için işin yakın takibindeyim.

Demek ki, bu durumdan şu anlaşılıyor: Başka işlerde olduğu gibi yol yapım çalışmalarında da herkes birbirinden habersiz.

Daha uzatmayacağım konuyu noktalıyorum. Yozgat halkı yine Ak Partiye istediği oyu verecektir ama şunu söyleyeyim Yozgat’ta bu işler böyle devam ettiği sürece AK Parti kendi kendinin ayağına sıkıyor, demedi demeyin.

 

  • AK Partinin en naif adayı olarak seçim çalışması sırasında hassas noktalara dokunurken, gittiği her yerde yoğun ilgi gören Aday!
  • Belediyeye ek kaynak ve işlerin daha hızlı tamamlanması bakımından kadar proje hazırlayıp, Milletvekillerinden destek istemediği iddia edilen Başkan!
  • Bir Alış Veriş Merkezi’nin küçük bir odasında önemli bir etkinliği yaparak, olayı sıradanlaştırmasından dolayı ilgi görmeyen Parti!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.