""

Rektör Karacabey, Yozgat halkının bayramını kutladı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 09:52

Rektör Karacabey, Yozgat halkının bayramını kutladı

Bozok Ünüversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey, Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajında Yozgat halkının bayramını kutladı.

Rektör Karacabey, Yozgat halkının bayramını kutladı
Son Güncelleme :

30 Ağustos 2017 - 7:00

Rektör Karacabey, mesajında şunları kaydetti: “Milletçe bir Kurban Bayramına daha erişmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cenabı Hakk’ın Müslümanlara ilahi bir armağanı olan kurban bayramı, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma gibi değerlerin yoğunlaştığı, kardeşlik hukukunun daha iyi tesis edildiği müstesna zaman dilimlerinin başında gelir. Hem toplumsal yaşantı hem de fertler için sayısız nimetleri barındıran kurban ibadeti,insanlık için rahmet ve bereket kapısıdır. Mübarek Kurban Bayramı vesilesi ile Ülkemiz başta olmak üzere; İslam dünyasında terör, kan, gözyaşı, acı, şiddet ve nefretin bir an evvel son bulması ve bayramların artık mana ve muhtevasına uygun olarak huzur ve güven içinde idrak edilmesi temennisi ile Üniversite mensuplarımızın, Milletimizin ve tüm İslam âleminin bayramını kutluyor, sağlık ve afiyetle nice bayramlara kavuşmamızı diliyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.