""

Rektör Yarılgaç’tan Karacabey’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 15:03

Rektör Yarılgaç’tan Karacabey’e ziyaret

Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç Yozgat Bozok Üniversitesini ziyaret etti.

Rektör Yarılgaç’tan  Karacabey’e ziyaret
Son Güncelleme :

27 Eylül 2017 - 7:00

Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey ile makamında bir araya gelen Prof. Dr. Yarılgaç, karşılıklı fikir alışverişinde bulundu. 2000 yılından sonra kurulan yeni nesil üniversitelere bu tür ziyaretler yaptıklarını belirten Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç; “Ziyaretimizin ana çerçevesi hem kampüslerin gelişimini ve üniversitelerin neler yaptığını öğrenmek ortak işbirliğini sürdürmek. Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Salih Karacabey hocamızın başarılarını hep görüyoruz ve takdir ediyoruz. Kendisi ile çalışmaları hakkında bilgi almak ve istişarelerde bulunmak amacıyla bugün buradayız. Yeni eğitim öğretim yılının Bozok Üniversitesine hayırlı olması dileklerimle başarılar diliyorum” dedi.
Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey; “ Hocamız rektörlük makamında çok tecrübeli ve çok çalışkan birisi. Kendisinin tecrübelerinden istifade etmek ve üniversitemizin gelişimi noktasında fikirlerinden faydalanmak bizim için çok önemli diye” konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.