""

Rektör Yaşar’dan YKS tercih uyarısı « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:09

Rektör Yaşar’dan YKS tercih uyarısı

Yozgat Bozok Üniversitesi Rektörü Prof Dr Evren Yaşar, YKS sonrası üniversite tercihleri yapacak aday öğrenciler için bir mesaj yayımladı.

Rektör Yaşar’dan  YKS tercih uyarısı
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2024 - 16:59

Rektör Yaşar, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye Cumhuriyeti’nin genç yükseköğretim kurumlarından olan Yozgat Bozok Üniversitesi 2006 yılında kurulan bir devlet üniversitesidir. Üniversitemiz, kurumsal yapısı, donanımlı akademik ve idari personeli, nitelikli eğitim programları ve akademik çalışmaları ile ulusal ve uluslararası başarılara imza atan sağlam eğitim geçmişine sahip bir yükseköğretim kurumudur. Yozgat ilimizde bulunan Üniversitemizin merkez yerleşkesi Atatürk Yolu 7. km’de yer almaktadır. Sorgun, Boğazlıyan, Akdağmadeni, Çekerek, Şefaatli, Sarıkaya ve Yerköy ilçelerinde de yerleşkeleri bulunmaktadır.
Önlisans, lisans ve lisansüstü programlarında öğrenim gören 25.000’i aşkın öğrencisi, 957 akademisyeni ve bin 231 idari personeli ile uluslararası öğrencilere de ev sahipliği yapan Yozgat Bozok Üniversitesi, uluslararası standartta bir yükseköğretim kurumudur.
Öğrencilerimize kazandırdığımız teorik ve pratik yetkinliklerin yanı sıra; evrensel, milli ve kendi değerlerine sahip çıkan, farklılıklar içinde güzellik arayan, bütünün faydasında mutluluk bulan, özgeçmişten çok özgeleceğini planlayan birer insan olarak yetiştirmek en büyük sorumluluğumuzdur. Bu sorumluluğun gereğini, kalitesinden ve çizgisinden ödün vermeden sürdürmekteyiz.
Üniversitemizi Facebook, , Instagram, Youtube resmi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.
Güvenli, huzurlu ve öğrenci dostu Yozgat şehrimizde, bilim felsefesini şiar edinmiş akademik kadromuz, öğrenci odaklı idari personelimiz ile Yozgat Bozok Üniversitesi ailesi olarak sizleri Üniversitemizde görmekten mutluluk duyarız. Her şeyin gönlünüzce olması temennisi ile eğitim hayatınızda üstün başarılar dilerim.”/Haber Merkezi

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.