""

Saanen keçi yetiştiricileri bilgilendirildi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 16:53

Saanen keçi yetiştiricileri bilgilendirildi

Yozgat’ta tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine yönelik ortak çalışma yürüten Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi ve Yozgat Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü Sorgun ilçesinde Saanen keçi yetiştiriciliği yapan işletmeyi ziyaret ederek hayvancılık konusunda bilgiler verdi.

Saanen keçi yetiştiricileri bilgilendirildi
Son Güncelleme :

01 Nisan 2017 - 7:00

Ortaklaşa yürütülen çalışma kapsamında; bilgi ve tecrübe paylaşımıyla ildeki tarım ve hayvancılık sektörünün büyümesi ve işletmelerin modernize edilmesi yönünde yapılan ziyaretler devam ediyor.Bozok Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Yaşar Karadağ, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Ziyaattin Özdemir ve Ziraat Fakültesi Zootekni Bölümü Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Hacer Tüfekci, Sorgun’da süt ve döl verimi yüksek ırk olan Saanen keçi yetiştiriciliği yapan işletmeyi ziyaret ederek incelemelerde bulundu. İncelemelerde Saanen keçi yetiştiricisinin sektörde yaşadığı sorunlar dinleyen yetkililer, çözüm önerileri hakkında işletme sahiplerine detaylı bilgiler veridi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.