""

SAÇMALIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ! « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 17:16

SAÇMALIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!

SAÇMALIĞIN BÖYLESİ GÖRÜLMEDİ!
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2018 - 7:00

Ne kadar garip işler aklınıza gelirse, bunların hepsinin adresi Yozgat’tır…

Demedi demeyin!

Memleketle birileri iyiden iyiye dalga geçmeye devam ediyor…

Fakat ağzımı bozmayacağım…

Hayır, Mübarek gün, birilerinin yanlışına ortak olmayacağım. Bilindiği üzere merkezde bir yerden bir yere ulaşmak adeta çileye dönüştü… Yol meselesini daha önce yazdım, yetmemiş olacak ki; ihtiyaç üzere bir daha yazmak farz oldu.

Her ne kadar Fuzuli şu güzel sözünde: “Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil” dediği gibi belki burada söylediklerimizin veya yazdıklarımızın tesiri yok gibi görünse de, bütün yazılanlar, söylenenleri yukarı dikkate aldığını biliyorum.

* * * * *

Yol meselesi konusunda Yozgat’ın hiçbir zaman yüzü gülmedi… Vatandaş her dönem çileye talip oldu. Yozgat bölgesindeki yol çalışmalarını kimler planlıyor, kimler programa alıyor, kimler uygulanmasını sağlıyorsa hepsi büyük vebal içindedir.

Çünkü işten anlamayan bir insanın eline bu işleri vermiş olsanız bu kadar rezil ve berbat iş planlaması yapması mümkün değildir.

* * * * *

Dolayısıyla şuanda Yozgat bölgesinde, bir değil, iki değil tam üç bölgede yol çalışması yapılmaktadır… Yani sizin anlayacağınız Yozgat üç taraftan kuşatıldı.

Önce caddeden başlayalım… Teravih namazının ilk günü saat kulesi çevresinden “U” dönüşü yaparak, araçla Lise Caddesine yöneldiğim anda yolun ortasına bırakılan kocaman taşlar çıktı karşıma…

Bir Trafik görevlisi gelen araçları dört yol tarafına yönlendirmeye çalışıyor, bu durumdan daha önceden bir kimsenin bilgisi olmadığı için sürücüler meydana gelebilecek kazaları kıl payı atlatıyor…

* * * * *

Böyle bir şey dünyanın en geri kalmış bir yerinde dahi olamaz, buna kimse müsaade dahi etmez ama burası Yozgat olunca hepimizin aklına yine Fuzuli’nin şu güzel sözü: “Söylesem tesiri yok, sussam gönül razı değil” gelir.

Şuan Şehir merkezi gibi Atatürk Yolu Kampüs bölgesinde de trafik tek yönlü devam ediyor, burada da şehir güzergâhına devam eden yolda çalışmaların zamansız başlamasıyla Yozgat’ta trafik alt/üst olmuş durumdadır.

Bir yere not edin tekrar söylüyorum…

Demedi demeyin!

Memleketle birileri iş bahanesiyle iyiden iyiye dalga geçmeye devam ediyor…

Fakat ağzımı bozmayacağım…

 

  • Ramazan ayı dolayısıyla vatandaşları sağlıklı beslenme konusunda verdiği bilgilerle dikkat çeken Sağlık yetkilisi!
  • Son günlerde İl’de vatandaşın fikrini almak için anket yapanları adım adım takip ettirdiği iddia edilen Başkan!
  • Ramazan ayı öncesi ilçede görev yapan sağlık personelleri ile özel günde bir araya gelerek yemek yiyen Başkan!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.