""

Sağlık Bakanlığı yetkilileri Şehir Hastanesini ziyaret etti « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 08:01

Sağlık Bakanlığı yetkilileri Şehir Hastanesini ziyaret etti

Sağlık Bakanlığı Kamu Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Murat Alper ve ekibi Yozgat Şehir Hastanesinde incelemede bulunarak, inceleme sonrası değerlendirme toplantısı yaptılar.

Sağlık Bakanlığı yetkilileri  Şehir Hastanesini ziyaret etti
Son Güncelleme :

02 Aralık 2017 - 7:00

Tıbbi süreç, kalite, otelcilik, bilgi işlem hizmetlerinin yerinde gözlem ve değerlendirme yapan ekip, sonrasında doktorlarla, yataklı servis sorumlu hemşireleri, karşılama-yönlendirme personelleri, hastane yöneticileri ve Rönesans İşletme yöneticileriyle toplantılar yaparak hastane işleyişi ile ilgili değerlendirme yaptılar.
Kapanış toplantısı ise Yozgat Vali Yardımcısı Şükrü Şakır, Yozgat İl Sağlık Müdürü Vekili Dr. Abdullah Cesur, hastane yöneticileri ve Rönesans İşletme Müdürlerinin katılımıyla gerçekleşti.
Hastanede saha çalışması sırasında sağlık personelleriyle sohbet eden Alper yaptığı açıklamada şunları söyledi; “Yozgat Şehir Hastanesi, ilk hizmet veren hastanemiz olması nedeniyle, ekibimizle ilk olarak burayı ziyaret etmek istedik. Böylesine güzel bir binada hastalarımıza hizmet veriyor olmamız bizler için gurur verici. Emeği geçen tüm sağlık personellerimize, yöneticilerimize teşekkür ediyor, hastalarımıza acil şifalar diliyorum” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.