Yaşlılarla yakından ilgilenerek gönüllerini alan Sağlık personelleri, rahatsızlıkları, problemleri olan yaşlıları muayene ettiler.
Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin yaptığı açıklamada yaşlıların her zaman başlarının tacı olduğunu söyledi.
Şahin, “Yıllarını vermiş, emektar çınarlarımızın, büyüklerimizin Yaşlılar Haftasını kutluyor, minnet ve şükran duygularımızla yaşam sevinçlerinin hiç kaybolmadığı sağlıklı ve mutlu günler temenni ediyoruz. Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır.
Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur.
Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Unutmayalım ki bir gün hepimiz yaşlanacağız. Akdağmadeni İlçe Sağlık Müdürlüğü sağlık personellerimizi ilçede yaşlılarımıza yapmış oldukları ziyaret etkinliğinden dolayı kutluyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Sağlık personelleri yaşlıları evinde ziyaret etti
Akdağmadeni İlçe Sağlık Müdürlüğünde görevli sağlık personelleri, Dünya Yaşlılar Haftası nedeniyle yaşlıları evlerinde ziyaret etti.
