""

Sağlıkçılar kan bağışında bulundu « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 02:05

Sağlıkçılar kan bağışında bulundu

Yozgat’ta tüm sağlık çalışanları da 15 Temmuz’da bir araya gelerek darbeye tepki gösterdi.

Sağlıkçılar kan bağışında bulundu
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2017 - 9:43

Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü, Kamu Hastaneleri Birliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü sağlık çalışanları darbeye tepkilerini göstermek için, Terminal Cami önünden başlayan yürüyüşe ellerinde bayraklara katılarak, “Vatan Sana Kanım Feda “ sloganıyla Meydanda Kızılay’a kan bağışında bulundular.
Yozgat Kan Bağış Merkezi Müdürü Dr. Selçuk Yılmaz sağlık personellerine teşekkür ederek şunları söyledi; “Ülke genelinde; kurumlarda, özel kuruluşlarda, il ve ilçe meydanlarında, halka açık alanlarda kan bağışı organizasyonları düzenlemekteyiz. Türk Kızılay Yozgat Şubesi olarak 15 Temmuz Milli İrade ve Demokrasi Nöbetinde kan bağışı etkinliği yapmaya karar verdik. Sağlık camiasını böylesine anlamlı bir günde kan bağışında bulundukları için tebrik ediyor, teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Yozgat Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Op. Dr. İsmail Kurca;”Yozgat’ta tüm sağlık kuruluşları biraya gelerek, ülkemize, demokrasiye sahip çıktığımızı göstermek için sağlık çalışanlarımızla yürüyüşe katılarak, Meydan da Kızılay’a kan bağışında bulunduk. Böylesine anlamlı bir gecede bizim de vatanımıza bir katkımız olsun istedik.
Tüm sağlık çalışanlarımızla “Vatan Sana Kanım Feda” sloganıyla bugün buradayız.
Dimdik ayakta durup, ülkemize sahip çıkmalıyız. Artık Türkiye bir demokrasi ülkesi, bu girişimler bizleri asla yıldırmamalı. Bugün daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var “ dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.