Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahan, OSB taleplerini Bakan Kacır’a iletti

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat’ın ekonomik kalkınmasını destekleyecek projelerle ilgili olarak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır’ı makamında ziyaret etti.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat’ın ekonomik kalkınmasını destekleyecek

Milletvekili Şahan, Yozgat’ın yatırım ve istihdam potansiyelini artıracak her türlü girişimi yakından takip ettiklerini vurguladı.
Ziyarette; özellikle Bozok Organize Sanayi Bölgesi ile ilgili taleplerini Bakan Kacır’a ileten Milletvekili Şahan, OSB’nin Yozgat ekonomisine sağlayacağı katkılara dikkat çekti. Şahan, bölgenin yatırım, üretim ve istihdam açısından önemli bir merkez haline gelmesini sağlamak amacıyla yapılacak çalışmalara destek istedi.
Milletvekili Şahan, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada; “Yozgat’ımıza yatırım ve üretim kazandıracak her proje bizim için büyük önem taşıyor. Bozok Organize Sanayi Bölgesi, şehrimizin ekonomik potansiyelini ortaya çıkaracak en önemli projelerimizden biridir. Sanayi ve Teknoloji Bakanımız Sayın Mehmet Fatih Kacır ile gerçekleştirdiğimiz görüşmede taleplerimizi kendisine ilettik ve OSB’nin yatırım açısından önemli bir yapıya kavuşması için desteklerini talep ettik. Yozgat’ımızın kalkınması, vatandaşlarımızın refahı ve iş imkanlarının artırılması için takipçi olmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır ise ziyarette, Yozgat’ın yatırım ve istihdam potansiyeline büyük önem verdiklerini belirterek, OSB ve diğer projelerin hayata geçirilmesinde gerekli desteğin sağlanacağını ifade etti.
/ Nazife EKİCİ

Reklamı Geç