Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şahan: Yozgat’ımız için omuz omuza çalışıyoruz

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat’ın ulaşımdan sağlığa, eğitimden sanayiye bütün alanlardaki ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Yozgat’ımız için tüm paydaşlarımızla omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat’ın ulaşımdan sağlığa, eğitimden

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Yozgat’ın ulaşımdan sağlığa, eğitimden sanayiye bütün alanlardaki ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Yozgat’ımız için tüm paydaşlarımızla omuz omuza çalışmaya devam ediyoruz” dedi.
Milletvekili Süleyman Şahan öncülüğünde Yozgat İlçe belediye başkanlarından oluşan heyet, kentin ulaşım altyapısını güçlendirmeye yönelik talepleri iletmek üzere Ankara’da Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen’i makamında ziyaret etti.
Ziyarete; Yerköy Belediye Başkanı Fatih Arslan, Şefaatli Belediye Başkanı Zeki Bozkurt, Kadışehri Belediye Başkanı Davut Karadavut, Aydıncık Belediye Başkanı Mustafa Tekçam ve AK Parti Sarıkaya İlçe Başkanı Ufuk Öcal, katıldı.
Görüşmede, ilçelerin ulaşım alanındaki öncelikli ihtiyaçları tek tek ele alınırken, mevcut projelerin son durumu ve planlanan yatırımlar hakkında karşılıklı istişarelerde bulunuldu.
Milletvekili Şahan, Yozgat’ın gelişimi için ulaşım yatırımlarının hayati öneme sahip olduğunu vurgulayarak, “Gidemediğin yer senin değildir anlayışıyla hareket ediyor, memleketimizin en ücra köşesine kadar hizmet ulaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz.
Yozgat’ımızın ulaşım ağını güçlendirmek adına ilgili kurumlarımızla sürekli temas halindeyiz” ifadelerini kullandı.
Ziyaret kapsamında özellikle ilçe yollarının iyileştirilmesi, bağlantı yollarının güçlendirilmesi ve yeni projelerin hızlandırılması konuları öne çıktı. Belediye başkanları sahadan gelen talepleri doğrudan ileterek çözüm süreçlerinin hızlandırılması adına destek talebinde bulundu.
Oldukça verimli geçen görüşmede, Karayolları Genel Müdürü Ahmet Gülşen, Yozgat’a yönelik projelere yakından ilgi göstererek iş birliği ve koordinasyonun artarak devam edeceğini belirterek, Milletvekili Şahan’a ve beraberindeki belediye başkanlarına teşekkür etti.
Milletvekili Şahan, “Sayın Genel Müdürümüze misafirperverliği ve şehrimize olan yakın ilgisi için teşekkür ediyorum. Şehrimiz için omuz omuza çalışmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.
/ Ömer ERTUĞRUL

Reklamı Geç