""

Şahan, Yozgat’ın taleplerini Bakan Güler’e iletti « Yeniufuk Gazetesi

7 Temmuz 2024 - 13:11

Şahan, Yozgat’ın taleplerini Bakan Güler’e iletti

AK Parti Yozgat Milletvekili Süleyman Şahan, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler’i makamında ziyaret ederek Yozgat’ın taleplerini iletti.

Şahan, Yozgat’ın taleplerini Bakan Güler’e iletti
Son Güncelleme :

04 Temmuz 2024 - 18:38

Milletvekili Süleyman Şahan, ilin gelişimi ve vatandaşların yaşam kalitesinin artırılması adına çalışmalarına devam ediyor. Bakanlar nezdinde yaptığı bu tür ziyaretler, ilin taleplerinin doğrudan yetkililere aktarılmasını sağlayarak, çözüm odaklı adımların atılmasına katkı sağlıyor.
Her fırsatta Yozgat’la ilgili sorun ve talepleri ilgili bakanlara ileterek bakanların kapısını aşındıran Milletvekili Süleyman Şahan’ın son durağı Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler oldu.
Bakan Güler’i makamında ziyaret eden Şahan, bir süre sohbet ederek, Yozgat’la ilgili talepleri Bakan Güler’e ileterek destek istedi.Milletvekili Şahan, ziyaret ilişkin, “Sayın Bakanımıza misafirperverliğinden ve ilimize olan özel alakalarından dolayı teşekkür eder çalışmalarında üstün başarılar dilerim.”dedi.Bakan Güler’de ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Şahan’a teşekkür etti.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.