""

Şahbaz’dan bilgi yarışmasına davet « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 21:20

Şahbaz’dan bilgi yarışmasına davet

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından ödüllü bilgi yarışmaları kapsamında Bilgi Ocakta ile dijital ortamda devam ediyor.

Şahbaz’dan bilgi yarışmasına davet
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2021 - 17:08

Ülkü Ocakları Yozgat İl Başkanı İrfan Şahbaz Yozgatlıları’da bilgi yarışmasına davet ederek şu açıklamalarda bulundu; “23 Mayıs Pazar günü saat 14.00’da dijital eğitim platformumuz “bilgiocakta.com” adresi üzerinden “Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme Sınavı” yapılacaktır. Genel Başkanımız Sn. Ahmet Yiğit Yıldırım, deneme sınavını sosyal medya hesapları üzerinden açıklamalara yer verdiği paylaşımı ile duyurdu. “Sınava son düzlükte ne kadar hazırsın?  İşte fırsat ! Ödüllü Çevrimiçi 8. Sınıflar LGS Deneme Sınavı için 22 Mayıs 23.59’a kadar http://bilgiocakta.com adresinden kaydını yap hem kendini dene hem ödülü kazan! Sınav: 23 Mayıs Pazar Saat 14.00” ifadelerini kullandı.

Bilgi Ocakta Nedir?

Bilgi Ocakta; 2 ana modülden oluşan bir eğitim ve bilgi sınama sistemidir:

1-Bilgi Yarışması

Bilgi Ocakta eğlence modülü ile dokuz kategoride yüzlerce soruyla kendini test edebilir, genel kültürünü geliştirebilirsin. Günlük,haftalık ve aylık puan tablosuyla arkadaşlarınla ve Türkiye genelinde kıyasıya rekabete girebilir, yarışarak eğlenceye ortak olup aynı zamanda sürpriz hediyelerin sahibi olabilirsin.

2-Eğitime Destek: Bilgini Ölç, Dersleri Pekiştir!

Ülkü Ocakları online eğitim modülünde lise, üniversite ve çeşitli sınav seviyelerine kadar her öğrencinin ihtiyacına uygun, uzman hocalar tarafından MEB ve ÖSYM müfredatına göre hazırlanmış sınava yardımcı sorular sayesinde okulda gördüğün dersleri test çözerek pekiştirebilir doğru ve yanlışlarını test bitiminde anlık olarak kontrol edebilirsin.

(Alpaslan Demir)

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.