""

Şahin: Basın her zaman her yerde en etkili araçtır « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 14:39

Şahin: Basın her zaman her yerde en etkili araçtır

Yozgat İl Sağlık Müdürü Dr. Fatih Şahin, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından ve temel taşlarından olan basının, her zaman ve her yerde en etkili araç olduğunu söyledi.

Şahin: Basın her zaman  her yerde en etkili araçtır
Son Güncelleme :

11 Ocak 2018 - 7:00

İl Müdürü Dr. Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada gazetecilerin gününü kutladı.
Şahin, şu ifadelerini kullandı: “Demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından ve temel taşlarından olan basın, her zaman ve her yerde en etkili araçtır.
Kurumlarla bireyler arasında veri akışını sağlayarak, kamu oyunu bilgilendirmek adına doğru, tarafsız, ilkeli haber vererek, objektif davranarak haber alma özgürlüğümüzü sağlayan, özel hayata ve kişilik haklarına saygı gibi değerleri içerisinde bulunduran, halkımızın gören gözü, işiten kulağı ve konuşan dili olan önemli bir mesleği icra eden gazeteci arkadaşlarımız, vatandaşlarımızın bilgi almalarını sağlayarak milletin vicdanına ses olmaktadırlar.Başta Yozgat’ımız olmak üzere tüm ülkemizde görev yapan gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.