""

Şahin’den Gazeteciler Günü ziyareti « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 16:21

Şahin’den Gazeteciler Günü ziyareti

Yozgat Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi seçimlerinde başkanlığa aday olduğunu açıklayan Yozgat’ın tanınan esnaflarından Kadir Şahin, beraberinde kendi oluşturduğu ekibi ile 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Şahin’den Gazeteciler Günü ziyareti
Son Güncelleme :

12 Ocak 2018 - 7:00

Gazetemiz Sahibi Bekir Çaylak’la bir süre Yozgat’ın sorunlarını değerlendiren Kadir Şahin, gazeteciler gününü kutladı.
Şahin, ziyarette yaptığı açıklamada, gazetecilik mesleğinin önemini vurgulayarak, demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında ilk sıralarda basının geldiğini kaydetti. Adaylık sürecini de değerlendiren Şahin, “Bu ay içerisinde yapılacak seçimde başkan seçilmem halinde ben ve yönetim kurulu ekibimizle birlikte esnafımız hizmetinde olacağız. Yönetimimizle birlikte esnafımızı hak ettiği noktaya taşımak için birlik beraberlik içinde çalışacağız. Kooperatiflerin esnafa hizmet için kurulmuştur. El birliği ile esnafı hak ettiği yere getirmemiz lazım. Farklı sektörlere devletimiz tarafından sağlanan imkan ve desteklemelerin esnaf ve sanatkarlara da sağlanmasını gerçekleştireceğiz. Bu yönde çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”diye konuştu.
Gazetemiz sahibi Bekir Çaylak’ta ziyaretlerinden dolayı Şahin ve beraberindeki ekibine teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.