""

Şampiyonlardan Karacabey’e ziyaret « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 02:44

Şampiyonlardan Karacabey’e ziyaret

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen müsabakalarda şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Bozok Üniversitesi Erkek Futbol Takımı ve Bayan Salon Futbol Takımı Rektörümüz Prof. Dr. Salih Karacabey’i makamında ziyaret etti.

Şampiyonlardan Karacabey’e ziyaret
Son Güncelleme :

28 Aralık 2017 - 7:00

Çorum’da düzenlenen Üniversitelerarası 2. Futbol Ligi Grup Birinciliği müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Erkek Futbol Takımı ile Sinop’ta düzenlenen 2. Lig Bayan Salon Futbol (Futsal) grup müsabakalarında şampiyon olarak 1. Lig’e yükselen Bayan Salon Futbolu Takımı ve antrenörleri şampiyonluk kupalarını Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’e takdim etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey şampiyon takım ve hocalarına başarılarının devamını diledi. Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hayrettin Gümüşdağ ise bu organizasyonlarda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Rektör Prof. Dr. Salih Karacabey’e teşekkür etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.