""

Samsunspor’a transfer oldu « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 07:55

Samsunspor’a transfer oldu

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’nın genç yeteneği Yiğit Türkmen, 1. Ligin köklü takımlarından Samsunspor’a transfer oldu.

Samsunspor’a  transfer oldu
Son Güncelleme :

11 Ocak 2022 - 16:51

Bölgesel Amatör Lig 5. Bölge 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK’nın genç yeteneği Yiğit Türkmen, 1. Ligin köklü takımlarından Samsunspor’a transfer oldu.
İki sezondur kırmızı-siyahlı takımın formasını giyen Yiğit Türkmen, 1. Lig ekiplerinden Samsunspor’a transfer oldu. Genç oyuncu yeni takımında kırmızı-beyazlı formasını giyecek. Yozgatspor 1959 FK Başkanı Kazım Arslan, genç oyuncu takıma kendisinin kazandırdığını dile getirerek;”Yiğit yetenekli ve başarılı bir oyuncu. Önünde çok uzun yıllar var. Ben ileride daha iyi yerlere geleceğini düşünüyorum. Oyuncunun önünü açmak için, Türk sporunu Yozgatlı bir oyuncu daha kazandırmak için transfere izin verdik. Yeni takımında başarılar diliyoruz. Samsunspor’da Başarılı olacağına ve Yozgatımızı en güzel şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz” ifadelerini kullandı.
“Yozgatımızı en güzel şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz”
Yozgatspor 1959 FK’nın sosyal medya hesabı üzerinden de konu ile alakalı paylaşım yapıldı. “YOLUN AÇIK OLSUN YİĞIT TÜRKMEN İki sezondur Yozgatspor’un başarısı için ter döken genç yeteneğimiz YİĞİT TÜRKMEN’i TFF 1. Ligin köklü takımlarından SAMSUNSPOR’a yolcu ettik. Başarılı olacağına ve Yozgatımızı en güzel şekilde temsil edeceğine yürekten inanıyoruz.”

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19