""

Şanlı Bayrak Anıtında Türk Bayrağı 15 Temmuz’da göndere çekildi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 20:50

Şanlı Bayrak Anıtında Türk Bayrağı 15 Temmuz’da göndere çekildi

Akdağmadeni Belediyesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Parkın da yapılan Şanlı Bayrak Anıtına, dev Türk Bayrağı, Belediye Başkanı Suphi Daştan ve vatandsaşların katılımı ile göndere çekildi.

Şanlı Bayrak Anıtında Türk Bayrağı  15 Temmuz’da göndere çekildi
Son Güncelleme :

18 Temmuz 2017 - 9:46

Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, burada yaptığı açıklamada tamamı çelik konstrüksiyon üzerine inşa edilen dev bayrak anıtının 42 metre yüksekliğinde olduğunu söyledi.
BaşkanDaştan ‘’ Bilindiği üzere ilçemizde Şanlı Bayrak Anıtı Projesi’nin yapımına başlamıştık. Kısa süre içerisinde yoğun çalışmalar neticesinde bu anlamlı projeyi 15 Temmuz gününe yetiştirmeye gayret ettik ve bayrağımız göndere çekilmeye hazır hale geldi. Bu anlamlı günde bayraklarımız inmesin, ezanlarımız susmasın , Cenab-ı Allah bu ülkenin birliğini beraberliğini bozmasın diyoruz. İlçemize kazandırdığımız 42 mt yüksekliğinde olan ve teknik bakımdan ülkemizde ki en büyük bayrak anıtı projesi olan yapımızı bu anlamlı günde göndere çekmiş olmanın gururunu yaşıyoruz.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.