""

Saraykent Kaymakamı görevine başladı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 20:09

Saraykent Kaymakamı görevine başladı

Cumhurbaşkanlığı 2021/412 Sayılı Kararı ile Saraykent Kaymakamlığına atanan Kaymakam Ali Açıkgöz, görevine başladı.

Saraykent Kaymakamı görevine başladı
Son Güncelleme :

20 Eylül 2021 - 18:42

Kurum amirleri tarafından karşılanan Kaymakam Açıkgöz, daha sonra düzenlenen toplantıda, vatandaşlara sunulacak hizmetlerde dikkat edilmesi gereken hususları ifade etti.
Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde çözüm üreten ve vatandaş odaklı devlet anlayışıyla hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Kaymakam Açıkgöz, “Cumhurbaşkanlığı genelgesi gereği, bürokrasinin azaltılması için kamu hizmetlerinde hantallığa sebebiyet veren hususların ortadan kaldırılması, hizmetlerin süratli ve en iyi şekilde sunulması, devlet ve millet bütünleşmesini zedeleyen olumsuz davranışlardan kaçınılması gerekmektedir. Bu itibarla kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan tüm başvurularda, talebin sonuçlandırılması, başka bir idari makamın görev alanında kalsa dahi, başvurular anında incelenerek takip edilecek, talebin ilk başvuru yerinde neticelendirilmesine özen gösterilecek, başvuru sahibine yapılan işlemler hakkında gecikmeksizin nihai ve kesin bilgi verilecek, başvuruların süratli ve doğru sonuçlandırılması amacıyla gerekli tüm tedbirler alınacaktır. Biz ilçemizde bunları temin etmek adına tüm gayreti göstereceğiz.” dedi. / Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.