""

Saraykent’i ziyaret ettiler « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 23:05

Saraykent’i ziyaret ettiler

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Ankara 1 Nolu Şubesi üyeleri Saraykent ilçesini ziyaret etti.

Saraykent’i ziyaret ettiler
Son Güncelleme :

15 Mayıs 2022 - 17:10

Türkiye Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Ankara 1 Nolu Şubesi üyeleri Saraykent ilçesini ziyaret etti.
Saraykent Kaymakamı Ali Açıkgöz, Rabbimizin methettiği bir makama sahip olanların yakınlarını ilçemizde ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi.
Ziyaretten duyduğu büyük memnuniyeti ifade eden Kaymakam Ali Açıkgöz: “Şehit annelerimiz, şehit babalarımız, şehitlerimizin kıymetli emanetleri olan eşleri, evlatları ve gazilerimizi ilçemizde ağırlamayı nasip eden Rabbimize hamd ediyorum. Bizleri kırmayıp davetimize Ankara’dan icabet ettikleri için teşekkür ediyorum. Bugün sohbetimiz esnasında bir kez daha bu makamların herkese nasip olmayacağını idrak ettik. Her biri adeta gökyüzündeki yıldızlar gibi olan şehitlerimizin, nasıl yüksek ahlak sahibi olduklarını, nasıl imrenilecek hayatlar yaşadıklarını en yakınlarından dinlemek nasip oldu. Rabbimiz arzu eden herkese bu güzellikleri yaşamayı nasip etsin.” dedi.

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.