""

Sarıfatma köy okuluna teknoloji sınıfı « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 16:14

Sarıfatma köy okuluna teknoloji sınıfı

Yozgat Valiliği tarafından kurumlardan alınan 17 adet bilgisayarla, Sarıfatma köy okuluna teknoloji sınıfı oluşturuldu.

Sarıfatma köy okuluna  teknoloji sınıfı
Son Güncelleme :

20 Ekim 2017 - 7:00

Sarıfatma köy okulunda taşımalı eğitim gören öğrencilerin de teknolojiden uzak kalmamaları için Yozgat Valiliğinin başlattığı proje kapsamında, çeşitli kurumlardan alınan bilgisayarlarla okula teknoloji sınıfı kuruldu.
Teknoloji sınıfında yapılan ilk derse Vali Yardımcısı Salih Altun ve İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Tekin de katıldı.
Teknoloji sınıfı açılışını gerçekleştiren Vali Yardımcısı Altun, kamu kurumlarında bulanan ihtiyaç fazlası bilgisayarlarla köy okullarında teknoloji sınıfı oluşturmaya devam ettiklerini söyledi.
Vali Kemal Yurtnaç’ın bu projeye büyük önem verdiğini belirten Vali Yardımcısı Altun, “Sayın Valimiz Kemal Yurtnaç Bey’in öncülüğünde valiliğimiz tarafından başlatılan köy okullarına bilgisayar sınıfı açma projemizin beşincisini gerçekleştiriyoruz. Sarıfatma köy okulunda okuyan öğrencilerimizin istifadesine sunulmak üzere 17 bilgisayar ve 2 yazıcı ile buraya teknoloji sınıfı oluşturuldu. Bu sınıfın öğrencilerimizin derslerinde ki başarılarını artırmasında ve teknoloji ile tanışmalarında çok faydalı olacağını düşünüyoruz” dedi.
Projenin devam edeceğini ifade eden Altun, başlatılan proje kapsamında 5 köy okulunda bu güne kadar 97 bilgisayar ve 15 yazıcı ile teknoloji sınıfları oluşturulduğunu sözlerine ekledi.
Teknoloji sınıfına kavuştukları için oldukça mutlu olduklarını ifade eden öğrenciler ise teknoloji sınıfının kurulmasında öncülük eden Vali Kemal Yurtnaç’a ve sınıfın oluşumunda emeği geçenlere teşekkür ederek bilgisayar derslerinde daha başarılı olmak için çalışacaklarını söylediler.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.