""

Sarıkaya Belediyesi su kanalında temizlik çalışması « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 04:28

Sarıkaya Belediyesi su kanalında temizlik çalışması

Sarıkaya Belediyesi ilçe merkezinden sel sularının geçtiği kanalda temizlik çalışması başlattı.

Sarıkaya Belediyesi su  kanalında temizlik çalışması
Son Güncelleme :

15 Nisan 2017 - 11:25

Sarıkaya Belediyesi ilçe merkezinden sel sularının geçtiği kanalda temizlik çalışması başlattı.
Sarıkaya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı temizlik ekipleri ilçe merkezinden geçen su kanalında temizlik çalışması başlattı. Çalışmalara İtfaiye Şefliği de araç ve personel destek verdi.
Belediye Başkanı Ömer Açıkel, şehrin temizliğine büyük önem verdiklerini belirterek, bu kapsamda kent merkezinden geçen su kanalında da temizlik çalışması yaptıklarını ifade etti. Açıkel, “Baharın gelmesiyle birlikte yağışlarda başladı. Bizlerde yağışlarla birlikte çoğalan sel sularının kanalda bulunan çeşitli atıklara takılarak tehlike oluşturmaması için temizlik çalışması yaparak şimdiden tedbirimizi alıyoruz. Bu sayede hem çirkin görüntü hem de kötü kokularında önüne geçmiş oluyoruz. Güzel çalışmalarından dolayı ekimize teşekkür ediyorum.”ded

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.