""

Sarıkaya Belediyesinden bir örnek çalışma daha « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 10:53

Sarıkaya Belediyesinden bir örnek çalışma daha

Sarıkaya Belediyesi tarafından bina önlerine konulan çöp kutularına vatandaşlar bayat ekmekleri doldurarak barınakta bulunan hayvanların beslenmesine ortak oluyor.

Sarıkaya Belediyesinden  bir örnek çalışma daha
Son Güncelleme :

01 Ocak 2018 - 7:00

Sarıkaya Belediyesi tarafından bina önlerine konulan çöp kutularına vatandaşlar bayat ekmekleri doldurarak barınakta bulunan hayvanların beslenmesine ortak oluyor.Sarıkaya Belediyesince kısa bir süre önce başıboş sokak köpekleri için hayata geçirilen hayvan barınağında hayvanların beslenmesi için bina önlerine bırakılan çöp kutularına vatandaş ekmek bırakarak burada bulunan hayvanların beslenmesine yardımcı oluyor.
Başkanı Açıkel, hayvan sevgisinin önemine vurgu yaparak herkesin imkanları ölçüsünde barınakta yaşayan hayvanların beslenmesine katkı yapabileceğini belirtti. Başkan Açıkel, “İlçemizde hayata geçirdiğimiz barınak içerisine sokak köpekleri toplanarak bakımları yapılmaya başlandı. Barınağa getirilen köpeklerin aşıları, kısırlaştırma operasyonları ve gerekli uygulamalar Belediymiz Veteriner Hekimi Basri Cankur tarafından titizlikle yapılıyor. Bu kapsamda bizlerde İlçemizde hayata geçirdiğimiz Hayvan Barınağında bulunan köpeklerin beslenmeleri için hemşerilerimizin evlerindeki atık ekmekleri çöp kutularına atmaları yerine özel olarak yaptırmış olduğumuz kutulara atmalarını rica ederiz. Yardıma muhtaç durumda olan hayvanlar için lütfen duyarlı bir şekilde bayat ve atık ekmeklerimizi bu kutulara atalım. Bu kutuları şimdilik ilçemizde yerleşimin yoğun olduğu bölgelere yerleştirmiş bulunmaktayız. İleride ilçemizin çeşitli noktalarına da bu kutulardan yerleştirilecektir. Tüm vatandaşlarımıza şimdiden katkılarından dolayı teşekkür ederiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.