""

Sarıkaya Belediyesinden emeklilere lokal ve çay bahçesi « Yeniufuk Gazetesi

23 Nisan 2024 - 09:58

Sarıkaya Belediyesinden emeklilere lokal ve çay bahçesi

Sarıkaya Belediyesi tarafından emeklilere yönelik hizmet verecek olan lokal ve çay bahçesi yapımına başlandı.

Sarıkaya Belediyesinden emeklilere lokal ve çay bahçesi
Son Güncelleme :

15 Nisan 2017 - 11:23

Sarıkaya Belediyesi tarafından emeklilere yönelik hizmet verecek olan lokal ve çay bahçesi yapımına başlandı.
Kızılelma Şehitlik Anıtı yanına yapılan emekliler lokali ve çay bahçesinin hizmete girmesiyle emekli vatandaşların zamanlarını burada değerlendirmesi planlanıyor
Belediye Başkanı Ömer Açıkel, sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak vatandaşlara sosyal anlamda hoşça vakit geçirebilecekleri mekanlar oluşturmaya devam ettiklerini söyledi. Mahallelerde ailelerin çocuklarıyla birlikte dinlenebilecekleri parklar oluşturduklarını hatırlatan Açıkel, emekli vatandaşlara yönelikte lokal ve çay bahçesi yapımına başladıklarını ifade etti. Başkan Açıkel, “İlçemizde emeklilerimizin bir arada hoşça vakit geçirerek zamanlarını değerlendirmelerini sağlamak amacıylaKızılelma Şehitlik Anıtı yanına emekliler lokali ve çay bahçesi inşaatına başladık. Buranın tamamlanmasıyla emeklilerimiz zamanlarını arkadaşlarıyla birlikte sohbet ederek, dinlenerekgeçirecekler. Bu vesile ile şimdiden emekli vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”diliyorum.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.