""

Sarıkaya Belediyesinden öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:14

Sarıkaya Belediyesinden öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı

Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel tarafından 3 yıldır devam eden “Okula Merhaba” projesi kapsamında bu yılda ilkokula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Sarıkaya Belediyesinden öğrencilere çanta ve kırtasiye yardımı
Son Güncelleme :

19 Eylül 2017 - 7:00

Sarıkaya Merkez ve merkeze bağlı eğitim öğretim devam eden bütün köylerde ilkokul birinci sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye yardımı yapıldı. Çanta ve kırtasiye dağıtımına katılarak öğrencilerle bir araya gelen Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel’e öğrenciler yoğun sevgi gösterisinde bulundu.
En mutlu günlerinden birini yaşadığını kaydeden Başkan Açıkel, “Bugün öğrencilerimizin bu mutlu ve sivincine ortak oldum. Onlar bizim geleceğimiz ülkemizi emanet edeceğimiz yarınlarımızdır. İnşallah her biri vatanına milletine bağlı birer bireyler olarak yetişeceklerdir.
Başkanlık görevini devraldığımız günden bu yana sosyla belediyecilk anlayışının bir gereği olarak eğitime elimizden geldiğince farklı projelerle katkı sağlıyoruz. Diğer alanlarda dsa sosyal sorumluluk bilincinin bir gereği olarak yine farklı proejlere devam ediyoruz.”dedi.
Başkan Açıkel, “Okula Merhaba” Projesi kapsamında İlçe Merkez ve bağlı köylerdeki ilkokul birinci sınıf öğrencilerine kırtasiye yardımı, okul çantası, beslenme çantası, suluk, kalemlik, güzel yazı defteri, resim defteri, kalemtıraş, silgi, sulu boya seti, kuru boya seti, kalem, ataç, bant gibi okul malzemeleri yardımında bulunduk. Bu projemizi 3 yıldır sürdürüyor ve geleneksel hale getirmeye çalışıyoruz. Bu vesile ile yeni eğitim-öğretim hayatının bütün öğrenciler ve öğretmenler için başarılı geçmesini temenni ediyorum.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.