""

Sarıkaya fotoğrafları Ankara’da sergilendi « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 04:01

Sarıkaya fotoğrafları Ankara’da sergilendi

Zafer Çarşısı’nda bulunan Büyükşehir Sanatlar Galerisi’ndeki fotoğraf sergisine Ankara’da yaşayan Yozgatlı vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

Sarıkaya fotoğrafları  Ankara’da sergilendi
Son Güncelleme :

21 Şubat 2018 - 7:00

Sarıkaya Belediyesi’nin düzenlediği fotoğraf sergisi hakkında gazetecilere açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Ömer Açıkel, ilçeyi ve ilçede bulunan güzellikleri her platformda tanıtmak için çalışmalarını yürüttüklerini belirtti. Ankara’da çok fazla hemşerilerinin yaşadığı bilgisini veren Açıkel, şunları kaydetti:
“İlçemizin güzelliklerini hem Ankaralı vatandaşlara, hem de orada yaşayan memleket hasreti çeken hemşerilerimize göstermek ve tanıtmak amacıyla geçtiğimiz cumartesi ve pazar günleri böyle bir sergiyi açtık. Sağ olsun vatandaşlarımız da sergimize çok büyük ilgi gösterdi. Sergide, ilçemizin doğal güzellikleri, kültürünü yansıtan fotoğraflardan tutun da yapılan çalışmaların fotoğrafları yer aldı.”
Bundan sonra da bu tarz etkinlikleri fırsat oluştuğunda yapmaya devam edeceklerini ve Sarıkaya’yı önce ülkede daha sonra da dünyaya tanıtmak için çalışmalarını sürdüreceklerini aktaran Açıkel, sergide emeği geçenlere de teşekkürlerini sundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.