""

Sarıkaya sevenlerini mest etti « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 14:03

Sarıkaya sevenlerini mest etti

Mümin Sarıkaya katıldığı Beyaz Show programının ardından soluğu memleketi Yozgat’ta aldı. Sarıkaya, Büyük Sinema’da mükemmel bir atmosferde sevenleriyle buluştu.

Sarıkaya sevenlerini mest etti
Son Güncelleme :

25 Ocak 2017 - 7:00

Yozgat Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından Kış Konserleri kapsamında sevenleriyle buluşan hemşerimiz Mümin Sarıkaya sevenlerini mest etti.
Katıldığı Beyaz Show programının ardından soluğu memleketinde alan Sarıkaya mutluluğunu sahnede defalarca dile getirdi. Yozgat halkı tarafından büyük rağbet gören konser için Mümin Sarıkaya’nın sevenleri saatler öncesinden Büyük Sinema önüne akın etti. Çıkardığı albüm sonrası konser çalışmalarına hız veren Sarıkaya’nın konserleri için anlaştığı yeni orkestrası da sevenlerinden büyük beğeni topladı.
Mümin Sarıkaya’nın konserini izlemeye gelenler arasında Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan Belediye Başkan Yardımcısı Talip Karslıoğlu ve Ak Parti İl Başkanı Harun Lekesiz’de vardı.
Sarıkaya’nın konserin ilerleyen saatlerinde kızını sahneye çıkartıp İstiklal Marşını okutması da büyük takdir topladı. Herkesin dilinde olan Ben Yoruldum Hayat şarkısını söylemesiyle beraber bütün salon hemşerimizle birlikte şarkıya eşlik etti. Orkestrasını bırakıp sazını eline alan Mümin Sarıkaya Yozgat Sürmelisini söylemeyi de ihmal etmedi.
Herkese geldiği için çok teşekkür ettiğini söyleyen Mümin Sarıkaya, “ İnanın çok büyük sahnelerde konser verme fırsatım oldu. Ama memleketimde sizlere verdiğim bu konserde heyecandan titriyorum. Gittiğim her yerde Yozgat adını zikrediyorum. Hiçbir zaman bu şehirden kopmadım. Geldiğiniz için çok teşekkür ederim.”dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.