""

Sarıkaya Zabıtası dilencilere geçit vermiyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:45

Sarıkaya Zabıtası dilencilere geçit vermiyor

Sarıkaya Belediyesi Zabıta ekipleri, ilçede yaptıkları takip sonucu yakaladıkları dilencileri zabıta amirliğine getirerek yasal işlem uyguladı.

Sarıkaya Zabıtası dilencilere geçit vermiyor
Son Güncelleme :

03 Ağustos 2017 - 7:00

Zabıta ekipleri vatandaşları dilençiler konusunda uyararak daha dikkatli davranmalarını istedi.
Ekipler, “İlçemiz dışından gelen dilenciler vatandaşımızın dini duygularını kullanarak para topluyorlar. Dilençiler buna küçük çocuklarını da alet ederek vatandaşları duygusal anlamda para vermeye mecbur bırakıyorlar. Halkımızından bu gibi dilençilerin duygu sömürünsüne kanmamasını istiyoruz.”dedi.
Zaman zaman yapılan takiplerde dilençilerin üzerinden yüklü miktarlarda para çıktığını ifade eden Zabıta ekipleri, “Yaptığımız takiplerde yakaladığımız dilencilerin üzerlerinden yüklü miktarlarda para çıktığı çok oldu. Dilenciler hakkında yasal işlem yapıp geldikleri il yada ilçeye geri gönderiyoruz. Bizler belediye başkanımızın talimatları doğrultusunda insanlarımızı rahatsız edecek unsurları ortadan kaldırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz.”diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.