""

Sarıkaya’da bayramlaşma töreni « Yeniufuk Gazetesi

24 Nisan 2024 - 03:19

Sarıkaya’da bayramlaşma töreni

Sarıkaya’da Ramazan bayramı kutlaması protokol, siyasetçiler ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti. Ramazan Bayramı münasebetiyle Sarı Zeybek Kültür Merkezi Şehit Mustafa Kemal Devrilmez salonunda düzenlenen bayramlaşma programı yüksek katılımla gerçekleşti.

Sarıkaya’da bayramlaşma töreni
Son Güncelleme :

28 Haziran 2017 - 7:00

Bayramlaşma törenine, Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, Sarıkaya Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel, Karayakup Belediye Başkanı A. Dursel Erdoğan, İlçe Jandarma Komutan Yüzbaşı Adem Yeleğen, Emniyet Müdürü Komiser Kadir Topkaya, Siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Düzenlenen bayramlaşma programında Sarıkaya Kaymakamı Yasin Özcan, “Değerli Sarıkayalılar değerli protoköl üyeleri hepinizin Milletçe birlik ve beraberlik içerisinde geçirdiğimiz Ramazan bayramınızı kutluyorum. Ramazan yılda bir defa gelen ve kendisini güler yüzle karşıladığımız ve hüzünle uğurladığımız bir ay. Bu ayın bize bıraktığı emanetleri yardımlaşma duygusu, sabır ve birbirimize hoşgörü gibi duyguları tüm ülkeye tüm yıla yayarak devam etmesini sizlerden rica ediyorum. Bu yardımlaşma duygusunu ve maneviyat duygusunu inşallah bundan sonraki aylarda da aynı şekilde devam ettirelim. Ramazan bayramı sevincini yaşarken birde hüznümüz var Elazığ iline tayini çıkan Jandarma Komutanımız Yüzbaşı Adem Yeleğen’i bugün buradan yeni görev yerine uğurlaya caz. Kendisiyle beraber çalıştığımız dönemde son derece memnunduk her türlü idari işleri hakkı ve hukukiyle yerine getirdi. İnşallah gittiği yerde de ailesiyle beraber mutlu ve müneffer bir şekilde yaşar. Yol ve bahtı açık olsun . Bu vesileyle tekrar hepinize hayırlı bayramlar diliyor saygılar sunuyorum.” dedi.
Belediye Başkanı Av. Ömer Açıkel konuşmasında “ Bayramlar kırgınlıkların dargınlıkların küslüklerin yok olduğu ayrılıkların giderildiği birlik ve beraberliğin dayanışmanın artırıldığı günlerdir. Hepinizin sevdikleriniz ile yakılarınızla sağ salim bir bayram geçirmenizi diliyorum. Geldiğiniz için hepinize teşekkür eder saygılar sunarım.” dedi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.