""

Sarıkaya’da belediye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

24 Ekim 2024 - 14:26

Sarıkaya’da belediye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

Sarıkaya Belediye Başkanı Osman Gözan, ilçede belediye ekiplerince sürdürülen çalışmaların aralıksız devam ettiğini belirtti.

Sarıkaya’da belediye çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor
Son Güncelleme :

23 Ekim 2024 - 18:27

İlçenin her köşesinde çeşitli hizmetlerin yürütüldüğünü aktaran Gözan, hem vatandaşların yaşam kalitesini artırmak hem de ilçenin genel temizliği ve düzenini sağlamak için yoğun bir mesai harcandığını ifade etti.
ZİNCİR MARKETLERDE VE FIRINLARDA DENETİMLER
Gıda güvenliği ve tüketici haklarının korunması adına Sarıkaya genelinde zincir marketlerde fiyat etiketi kontrolleri gerçekleştirildi. Aynı zamanda fırınlarda hijyen ve gramaj denetimleri yapılarak vatandaşların sağlıklı ve güvenilir hizmet alması sağlandı.
ALTYAPI VE SU ÇALIŞMALARI
İlçede su arıza bakım, onarım ve yeni abone hat bağlantı çalışmaları da devam ediyor. Mahallelerde yürütülen kanalizasyon ana hat yapımı, tamir, bakım ve onarım işleriyle altyapı hizmetleri güçlendiriliyor. Bunun yanı sıra yeni su deposu yapımı, duvar örme çalışmalarıyla ilerliyor. Ayrıca Nevzat Şener Bulvarı üzerinde otomatik sulama hattı ve yağmur suyu gideri yapım çalışmaları tüm hızıyla sürdürülüyor.
TEMİZLİK VE BAKIM ÇALIŞMALARI
Ana cadde ve sokaklarda süpürge araçlarıyla gece boyunca temizlik çalışmaları yapılarak ilçenin hijyenik ve düzenli kalması sağlanıyor. Mahallelerde ot ve çevre temizlik çalışmaları devam ederken, çocuk oyun parkları ve spor aletlerinin bakım ve onarımları da titizlikle yürütülüyor. Belediye ekipleri ayrıca, umumi tuvaletlerin genel bakım ve hijyenik dezenfeksiyon işlemlerini günlük olarak sürdürüyor.
ARAÇ BAKIM VE YENİ EKİPMAN ÇALIŞMALARI
Belediyenin kaynak ve bakım-onarım ekipleri, araçların tamir ve bakımlarını yaparak araç filosunun sorunsuz hizmet vermesini sağlıyor.
Ayrıca yeni ekipman yapımı ile ilgili çalışmalar da hız kesmeden devam ediyor.
Başkan Gözan, ilçenin her noktasında yürütülen bu çalışmaların, Sarıkaya halkına daha iyi bir yaşam sunmak için olduğunu belirterek, emeği geçen tüm belediye çalışanlarına teşekkür etti.
/Osman Tolga YILMAZ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.