""

Sarıkaya’da kaldırım çalışmaları devam ediyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 02:01

Sarıkaya’da kaldırım çalışmaları devam ediyor

Sarıkaya Belediyesi tarafından başlatılan kaldırım çalışmaları devam ediyor. Belediye Başkanı Ömer Açıkel, vatandaşların merkeze biraz uzak noktalardaki mesire alanlarına rahatça gidebilmeleri için kaldırım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Sarıkaya’da kaldırım çalışmaları devam ediyor
Son Güncelleme :

26 Eylül 2017 - 7:00

Başkan Açıkel, “Başkanlık görevini devraldıkları günden bu yana ilçede önemli hizmetleri gerçekleştirdiklerini söyledi. Sosyal belediyecilik anlayışının bir gereği olarak sadece alt yapı ve üst yapı sorunları ile ilgilenmediklerini kaydeden Başkan Açıkel, “Alt yapı ve üstyapı çalışmaları belediyelerin asli görevleri arasındadır. Vatandaşlarımızın, örnek bir şehirde yaşamaları sağlayacak bütün imkan ve olanakları seferber ederek Sarıkaya’yı modern bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda çok büyük projeleri hayata geçirdik. Sarızeybek Kültür Merkezi, parklar ve yine Şehir Terminali İnşaatımız, 60 iş yerinden oluşan Galericiler Sitesi inşaatımız, yine yaşlılarımızın gönül rahatlığıya dinlenebilecekleri, güzel vakit geçirebilecekleri Emekliler Lokalimiz, Engelsiz Sosyal Yaşam Parkımız, Makine İkmal ve İtfaiye binası yapımı devam ediyor. Şuan, Battalgazi Mahallesi ve Yenidoğan Mahallesi arasında yer alan ve Mesire Alanı önünden geçen yol üzerinde tek taraflı kaldırım çalışmaları başlamış bulunmakta. Şu an için tek taraflı yapımı devam eden kaldırım çalışması Mesire Alanı girişine kadar devam etmekte. Vatandaşlarımızın araç olmadan da yol kenarından güvenle mesire alanına kadar rahatça gidebilmeleri için başlatılan kaldırım çalışmaları kısa sürede tamamlanacak. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz.” diye konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.