""

Sarıkaya’da teröre lanet yürüyüşü düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 23:47

Sarıkaya’da teröre lanet yürüyüşü düzenlendi

Sarıkaya Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından son günlerde yaşanan terör olaylarına tepki çekmek için “teröre lanet yürüyüşü” düzenlendi.

Sarıkaya’da teröre lanet yürüyüşü düzenlendi
Son Güncelleme :

20 Aralık 2016 - 7:00

Yürüyüşe, Sarıkaya Belediye Başkanı Ömer Açıkel, MHP İlçe Başkanı Emin Bağartur, CHP İlçe Başkanı Hüseyin Dinçsoy, Türk Eğitim Sen Yönetim Kurulu ve üyeleri, Sarıkaya Şehit Aileleri ve Gaziler Derneği Yönetim Kurulu ve üyeleri, çok sayıda vatandaş ve Sarıkaya Ülkü Ocakları üyeleri katıldı.  Miting alanından başlayan yürüyüşte sık sık “Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez” , ” Ne Mutlu Türküm Diyene”, “Her Türk Asker Doğar” şeklinde sloganlar atıldı. Yürüyüş Merkez Camii önünde sona ererken buradaİstiklal Marşı okunması veşehitler için okunan duanın ardından Belediye Başkanı Ömer Açıkel’de bir konuşma yaptı. Başkan Açıkel, terör olaylarını lanetleyerek herkesin bu kritik günlerde daha sağduyulu olması gerektiğine dikkat çekti. Açıkel, tüm şehitlere Allah’tan rahmet, gazilere acil şifalar diledi.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.