""

Sarıkaya’dan, 20 bin TL şampiyonluk primi sözü « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 11:26

Sarıkaya’dan, 20 bin TL şampiyonluk primi sözü

Yozgatspor’un ligde emin adımlarla şampiyonluğa yürümesi sonrasında işadamı Hamza Şöhret tarafından önceki gün başlatılan prim kampanyasına ilk destek yine şehrin sevilen ve sayılan bir başka genç işadamı Emin Sarıkaya’dan geldi.

Sarıkaya’dan, 20 bin TL  şampiyonluk primi sözü
Son Güncelleme :

27 Kasım 2017 - 7:00

Sahipliğini yaptığı Emin Emlak’ın şampiyon olunması halinde takıma 20 bin TL prim vereceğini açıklayan Sarıkaya’nın bu jesti camiada büyük sevinçle karşılandı.
Yozgat’ın emlak sektöründeki öncü şirketlerinden biri olan Emin Emlak’ın sahibi Emin Sarıkaya’dan Yozgatspor taraftarını heyecanlandıran bir açıklama geldi.
Yozgatspor’un İkinci Lig’de mücadele ettiği dönemde kulüpte görev yapan ve takımın yeniden eski günlerine dönmesi için elinden geleni yapacağını açıklayan Sarıkaya, açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi Beşinci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren şehrimizin tek heyecan kaynağı Yozgatspor’u sezon başından bu yana yakinen takip etmekteyim. Yozgatspor’umuz için diriliş yılı olan bu sezonda şampiyonluk havası esiyor olması beni haliyle çok mutlu ediyor.
Yozgat’ımıza en güzel ve başarılı yılları yaşatan Yozgatspor’umuz için İşadamı kardeşimiz Hakan Hamza Şöhret’in çağrısını aldım. Hakan kardeşimin dediği gibi en az benim kadar memleketini seven yücelten yüzlerce binlerce büyüğüm ve küçüğüm var.
Biz de bu heyecana ortak olmak istedik. Yozgatspor’umuza Emin Emlak ve İnşaat olarak 20 bin TL şampiyonluk primi sözü veriyorum.
Bu memleket bizim, bu sevda bizim. Armayı yere düşürmemek için Yozgat sevdalılarına seslenmek istiyorum. Şimdi tam zamanı. El ele verip takımımızın şampiyon olması için elimizden geleni yapalım.
Yozgat ve Yozgatspor sevdalısı Hakan Hamza Şöhret’e yapmış olduğu bu müthiş kampanyadan dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bu yolun sonu çok güzel olacak. Bir olursak, diri olursak, bir varken Yozgatspor yıkılmaz.”

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.