""

Şaşmaz: İsrail ateşle oynuyor « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 00:58

Şaşmaz: İsrail ateşle oynuyor

Bem Bir Sen Yozgat İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, İsrail’in Mescid-i Aksa’yı Müslümanların ibadetine kapatmasını ert sözlerle eleştirerek, “İsrail ateşle oynuyor” dedi.

Şaşmaz: İsrail ateşle oynuyor
Son Güncelleme :

24 Temmuz 2017 - 7:00

Bem Bir Sen Yozgat İl Başkanı Mehmet Şaşmaz, İsrail’in Mescid-i Aksa’yı Müslümanların ibadetine kapatmasını ert sözlerle eleştirerek, “İsrail ateşle oynuyor” dedi.
Sendika İl Temsilcisi Mehmet Şaşmaz, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti: “Korsan devlet İsrail Müslümanların sabrını zorlamaya devam ediyor.
İslam’ın ilk kıblesine karşı yapılan bu saygısızlık, İsrail’in sonunu getirecektir. İsrail terör faaliyetlerine derhal son vermeli ve ateşle oynadığının farkına varmalıdır.”
İSRAİL ZORBALIĞI KABUL EDİLEMEZ
Dünyadaki bütün terör faaliyetlerinin baş sorumlusunun İsrail olduğunu vurgulayan Şaşmaz, “Siyonist milyarderler eliyle dünyadaki bütün terör ve fitne faaliyetlerinin altında korsan devlet İsrail vardır. Müslümanların ilk kıblesini Müslümanların ibadetine kapatan girişimler asla kabul edilemez.
İslam dünyasının dağınıklığından istifadeyle Mescidi Aksa üzerinde kirli emellerini uygulamaya kalkan İsrail, bunun bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Zulümde sınır tanımayan İsrail, bir süreden beri Gazze’nin elektriğini keserek hastanelerdeki hastaları ölüme mahkûm etmiştir.
Filistin’i en vahşi en zorba yöntemlerle yok etmeye çalışan korsan devlet İsrail, Mescidi Aksa’da cinayet işleyerek de insanlıktan zerre kadar nasibini almadığını bir kez daha ortaya koymuştur.”dedi.
SİLAHSIZ İNSANLARI ÖLDÜRMEK
BARBARLIKTIR
İsrail’in silahsız masumları öldürerek barbarlık yaptığını söyleyen Şaşmaz, “İsrail polisleri vahşette sınırları zorluyor. 3 Filistinli genci Mescidi Aksa’nın ortasında katlediyor. Katliam görüntüleri adeta kanımızı dondurdu.
İsrail polisi silahla vurulduktan sonra yere düşen bir gencin üzerine yüzlerce kurşun sıkmaya devam ediyor. Bu nasıl bir kin, nasıl bir öfkedir.
Bu vahşeti hiçbir lügat ta tanımlayabilmek mümkün değil.
Mübarek Cuma günü masum Müslümanların kanına giren korsan devlet İsrail, elbet bir gün akıttığı kanda boğulacaktır.
Dünyada barbarlıktan söz edilecekse buna verilecek en iyi örnek İsrail’in uyguladığı tarif edilemez katliamlardır. İsrail’i bir kez daha uyarıyoruz; masum insanların ahı yerde kalmaz. Bugün arkasını küresel ağababalarına dayayarak hukuk tanımaz katliamlara imza atan İsrail, yaptıklarının yanına kâr kalacağını sanıyorsa yanılıyordur.
Yanıldığını da en kısa zamanda görecektir.”diye konuştu.
İSRAİL MALLARINI
BOYKOT EDELİM
İsrail mallarına karşı boykot çağrısında bulunan Şaşmaz, “ İsrail mallarını boykot edip almadığımız zaman Peygamber Efendimiz (S.A.V.) Hayber kalesinin fethinde uyguladığı stratejiyi uygulamış olacağız. Hurma ağaçları bir bir kesilmişti.
Akabinde ora da onlar için kalmanın bir anlamı kalmamıştı.
Anlaşma yoluyla Yahudilerin başkenti Hayberi terk etmişlerdi. Şimdi bizler de Hayber Savaşına katılarak bunların gelir kaynakları olan ürünleri almayarak bir bir gelirlerini keselim. Yüce Rabbim Kahhar ismi şerifi hürmetine bunların hepsini Kahru perişan eylesin.”dileklerinde bulundu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.