""

Sayın Bakan ile hatırı sayılır bir sohbet oldu… « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 15:34

Sayın Bakan ile hatırı sayılır bir sohbet oldu…

Sayın Bakan ile hatırı sayılır bir sohbet oldu…
Son Güncelleme :

20 Haziran 2018 - 11:01

Hükümetin ikinci adamı… AK Partinin lokomotifi Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Sayın Bekir Bozdağ ile uzun zaman sonra tekrar baş başa hatırlı bir sohbetimiz oldu…

En son Ramazan Bayramının birinci günü Valilik binası fuaye salonunda düzenlenen baylaşma programı sırasında birbirimize hal hatır sormuştuk…

Evvelsi gün gazetemizi ziyarete geldiğinde birkaç defa ziyaretimize gelmeyi niyet ettiğini ancak yoğun programların buna engel olduğunu söyledi.

* * * *

Sayın Bozdağ’ı 90’lı yılların sonuna geldiğimizde tanıdım… O yıllarda aktif siyasete başlayan birisi ile daha sonra yaptığımız televizyon programlarında ve gazetemizi ziyaretinde birbirimize karşı muhabbetimiz arttı…

AK Partinin kuruluşuyla başlayan ve iktidar sürecinde en küçük bir hesap yapmadan, nefsi duyguların esiri olmadan, yorulmadan ve yılmadan bana bir siyasetçi isimi söyler misin deseler aklıma ilk gelen isim Bekir Bozdağ olur.

Sayın Bozdağ siyasette zirveye çıkan merdivenleri hızlı bir şekilde çıkarken, Anadolu insanı olma güzelliklerini de Meclise beraberinde taşımasını bildi… Kimliğinden, kişiliğinden, mütevazı duruşundan hiçbir şey kaybetmeden Yozgat’ın ve Yozgatlıların hizmetinde dik duruşundan en küçük bir taviz vermedi.

* * * *

Sözümün başında ifade ettiğim üzere gazetemizi uzun zaman sonra ziyaret eden Sayın Bozdağ ile hem Türkiye gündemini hem de Yozgat ile ilgili yatırımlar olmak üzere siyasi çalışmaları kapsayan yoğun bir sohbetim oldu.

Bu sohbette kendisine yönelttiğimiz tüm sorulara açık ve net olarak cevaplar verdi… Gazetemizin dünkü nüshasında orta sayfalarda bu sohbetin detaylarına geniş bir şekilde yer verildi…

Burada Sayın Bozdağ önemli bir noktaya şu ifadelerle dikkatinizi çekiyor: Yozgat 16 yıllık AK Parti iktidarı döneminde ciddi hizmetler ve yatırımlar almıştır. Bu yatırımların tamamının Yozgat’a kazandırılmasının bir tek sebebi vardır, bu da Yozgat halkının AK Partiye verdiği destekten başka bir şey değildir.

* * * *

Yozgat halkı burada AK Partiye güvendiği için 16 yıldır destek vermiştir. AK Parti ve Sayın Cumhurbaşkanımız da Yozgat ile ilgili hangi yatırım ve projeyi önüne götürdüğümüzde Yozgat bunları ve daha fazlasını hak ediyor demiştir.

Sohbetin sonunu Sayın Bozdağ şu tespitiyle tamamlayalım:  “Yapılan yatırımlar konusunda biz şunları şunları yaptık dediğimizde bazı muhalifler bu zaten devletin görevi diyebiliyor. Ama madem bu devletin görevi bizden önce devlet yok muydu niye bu hizmetleri yatırımları getirmediler. Getirdiler de Yozgat yok mu dedi. Şehir hastanesi getirdiler de Yozgat hayır mı dedi. Üniversiteyi getirdiler de Yozgatlı yok mu dedi. Hızlı tren getirdiler Yozgat hayır mı dedi. Diyanet Eğitim Merkezi, Adli Tıp Kurumu ve diğer saymadığımız yatırımları getirdiler de Yozgatlı yok mu dedi. Bunlar çok büyük ve kısa sürede yapılan ve yapımı devam eden yatırımlardır. Elbette bunları yeterli görmüyoruz. İnşallah yeni dönemde de bu yatırımlara ilave yatırımlarla yolumuza devam edeceğiz.”

 

  • Göreve geldikten sonra mükellef ile kurum arasındaki diyalogu daha da geliştirerek, samimi bir hava oluşturan Müdür!
  • Siyasette taktik ve strateji çok önemlidir, bunları bilmezseniz yaptığınız bütün çalışmalar karşı tarafın işini kolaylaştırır diyen Milletvekili Adayı!
  • Bu yıl Ağustos ayında yapmayı planladıkları etkinliklerin daha kapsamlı olması için çalışmalara erken başladıklarını anlatan Başkan Yardımcısı!

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.