""

Seçimin yükselen ayak sesleri « Yeniufuk Gazetesi

19 Nisan 2024 - 22:06

Seçimin yükselen ayak sesleri

Seçimin yükselen ayak sesleri
Son Güncelleme :

13 Haziran 2021 - 15:47

Siyasetin genel gündeminin haberler ve televizyon programlarına günübirlik katılımcıların aktardıklarından anlamak mümkündür.

Yozgat üst üste son iki haftayı bu bağlamda hızlı ve bir hayli yoğun yaşadı…

Kimler gelip gitti kısaca başlıklarla bir kez daha hatırlayalım…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay,

Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Adil Karaismailoğlu,

MHP Milletvekili Ethem Sedef,

Ak Parti Milletvekili Bekir Bozdağ,

CHP Milletvekili Ali Keven,

* * * *

Program sıralamasına göre devam edelim…

Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Sayın Fuat Oktay ve Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Sayın Adil  Karaismailoğu ve beraberinde Külliye ve Bakanlık Bürokratları bir gün boyunca Yozgat ve Sorgun İlçemizde incelemeler ve ziyaretler yaptılar.

Yozgat’a yapılan ve yapılması planlanan bütün çalışmaları yakından takip etmeyi kendine özel bir görev sayan MHP Yozgat Milletvekili Ethem Sedef’te Cumhurbaşkanı Yardımcısı hemşerimiz Sayın Fuat Oktay’ın programlarına eşlik etti.

Milletvekili Sayın Sedef’in bu programlara katılmasının bir sebebini buradan kısaca şöyle izah edeyim;

Yozgat’ta bir dönem önce Ak Partinin kimi yerde iki kimi yerde üç dönem elinde olan Akdağmadeni, Sorgun ve Şefaatli gibi önemli Belediyeleri kazanarak, yapılan hizmetlerle vatandaşın gönlüne taht kurmayı başaran MHP’nin genç Milletvekili Ethem Sedef, iktidar kanadının Yozgat programlarını yakın mercek altında tutmaya devam ediyor.

* * * *

Anayasa Komisyonu Başkanı ve Ak Parti Yozgat Milletvekili Sayın Bekir Bozdağ ve CHP Yozgat Milletvekili Sayın Ali Keven’in programları ile devam edelim…

Ensar Vakfı Yozgat Şubesi binasının açılış törenine katılmak üzere Yozgat’a gelen Sayın Bozdağ, bu programın ardından çeşitli ziyaretler yaptı.

Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret eden Bozdağ, Ziraat Odasını ziyaret ederek, Çiftçilerin sorunlarını dinledi. Kuraklık nedeniyle zor durumda kalan çiftçilere verilen destekler hususunda Bakan Pakdemirli ile telefon görüşmesi yaparak, desteklerin artırılmasını istedi.

* * * *

CHP Yozgat Milletvekili Sayın Ali Keven, her zaman olduğu gibi bu gelişinde de İlçe ziyaretlerini sürdürdü. Yerköy, Çayıralan ve Boğazlıyan ilçelerinde esnaf ziyaretlerinin yanı sıra çiftçilerin de sorunlarını dinleyen Sayın Keven, yaptığı açıklamalarda esnafların ve çiftçilerin zor durumda olduğuna bir kez daha dikkatleri çekerek, hükümete uyarılarda bulundu.

Sonuç olarak bütün bu gelişmeler siyasetin gerek genel gündemini gerekse yerelde yapılan çalışmalara bakıldığında her gün bir adım daha yaklaşmakta olan seçimlerin ayak seslerinin yükselmeye devam ettiğini göstermektedir.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.