""

Sedef: 19 Mayıs, gençlerimize yüklenen sorumluluğun en net göstergesidir « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:55

Sedef: 19 Mayıs, gençlerimize yüklenen sorumluluğun en net göstergesidir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, “19 Mayısın Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı olarak ilan edilmesi, bağımsızlığımızın teminatı olan gençlerimize duyulan güvenin ve onlara yüklenen sorumluluğun da en net yansımasıdır.”

Sedef: 19 Mayıs, gençlerimize yüklenen sorumluluğun en net göstergesidir
Son Güncelleme :

17 Mayıs 2021 - 17:07

Milletvekili Ethem Sedef, 19 Mayıs 1919 Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 102. yıldönümü vesilesiyle bir mesaj yayınladı. Sedef, mesajında şu ifadeleri kullandı: “Gazi Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da Samsun’a çıkışıyla başlayan millî mücadele 1923’te Cumhuriyetinin ilanıyla taçlanmış, bağımsızlık aşkımız, birlik ve beraberlik ruhuyla beraber tüm dünyaya ilan edilmişti. Türkiye Cumhuriyeti kuruluşundan bugüne azim ve kararlılığıyla bağımsızlığını tehlikeye düşürecek tehditler karşısında her yaştan, her kesimden insanıyla azim ve kararlılığını göstermiş, bağımsızlığından asla taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Cumhuriyet tarihimizde tam bağımsızlık yolunda katedilen mesafenin devam etmesi, bu emanetin korunması ve yücelmesi için gençlerimiz çok çalışacak, vatanını canından çok seven ecdadımızın verdiği mücadele karşısında bize düşen görev aynı azim ve kararlılıkla yerine getirecektir. Bu düşüncelerle, 19 Mayıs 1919’un yıl dönümünde Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, tüm gençlerimize selamlarımızı iletiyorum. Ne mutlu Türküm diyene.”

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.