""

Sedef: Büyük Türk milletli güçsüz ve çaresiz değildir « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 12:01

Sedef: Büyük Türk milletli güçsüz ve çaresiz değildir

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat İl Başkanı İ. Ethem Sedef, Türk milletinin güçlü basireti, kararlı duruşu ve binlerce yılda oluşturduğu kültürel dehasıyla bunu gerçekleştirecek kudrete fazlasıyla sahip olduğunu belirterek, “Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir.”dedi.

Sedef: Büyük Türk milletli  güçsüz ve çaresiz değildir
Son Güncelleme :

27 Aralık 2017 - 7:00

MHP İl Başkanı İ. Ethem Sedef, yeni yıl dolayısıyla yaptığı yazılı açıklamada 2017 yılının kısa bir değerlendirmesini yaparak 2018 yılı temennilerini dile getirdi.
Başkan Sedef, “2017 yılı geride kalırken milletçe yeni bir yıla giriyor, taze ve yepyeni umutlara kapı aralıyor, el uzatıyoruz. Kabul etmeliyiz ki, çok zorlu, felaket ve facialarla dolu bir yılın ardından ülkemizin huzur ve istikrar özlemleri ertelenemeyecek boyut ve seviyelere ulaşmıştır.Ne yazık ki 2017 yılı korkunç ve kahredici olaylara sahne olmuştur. Terörizmin kanlı ve hain emelleri 2017’ya damga vurmuş, FETO ve onun uzantıları ile mücadeleye devam edilmelidir.Türkiye düşmanlarının her vasıtayı kullanarak hınçla, nefretle, öfkeyle saldırıya geçtiği 2017 yılı aynı zamanda milli birlik ve dayanışma ruhunun canlanmasına, darbecilerle, teröristlerle, kandan beslenen odaklarla dişe diş mücadeleye vesile olmuştur.”
“Unutulmasın ki, büyük Türk milleti güçsüz ve çaresiz değildir.”diyen Sedef, “Aziz milletimiz geçmişin en umutsuz anlarında milli birlik ve beraberlik duygusuyla doğrulmuş, üzerinde oynanan oyunları yüksek irade ve azmiyle bozmasını bilmiştir.
Ahlaki çöküşün, asayişsizliğin, terörün, ekonomik yıkımın, toplumsal güvensizliğin ve kuşkunun egemen olduğu ülkemizin 2018’de düzlüğe çıkması, esenliğe ulaşması, denge ve düzene kavuşması en samimi dileğimdir. Türk milleti güçlü basireti, kararlı duruşu ve binlerce yılda oluşturduğu kültürel dehasıyla bunu gerçekleştirecek kudrete fazlasıyla sahiptir.”dedi.
YAPAY
TARTIŞMALAR
TÜRKİYE’NİN ÖNÜNÜ KESEMEYECEK
Yapay tartışmaların Türkiye’nin önünü kesemeyeceğini vurgulayan Sedef, “Suni gündemler, kısır çekişmeler Türkiye’nin önünü kesemeyecek, milli kenetlenmeye zarar veremeyecektir. 2018 yılında sağduyu, sabır ve aklın galip gelmesini, milli şuurun yükselmesini ve vatandaşlarımızın en kısa sürede huzur ve güvenliğe ulaşmasını Cenab-ı Allah’tan diliyorum. Vatan ve bayrak uğruna hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize ve tedavisi süren kardeşlerimize şifa dileklerimle birlikte şükranlarımı sunuyorum.Her yeni gün ve her yeni yılın doğan bir umut olduğu inancıyla; tüm vatandaşlarımızın ve Türk-İslam aleminin yeni yılını kutluyor; huzur, barış, istikrar ve ebedi kardeşlik için kutlu bir uyanış miladı olmasını yürekten temenni ediyorum.”ifadelerini kullandı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.