""

Sedef, vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 04:56

Sedef, vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, yoğun geçen ilçe ve belde ziyaretlerinin ardından Yozgat’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Sedef, vatandaş ziyaretlerini sürdürüyor
Son Güncelleme :

02 Ağustos 2021 - 18:43

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Yozgat Milletvekili İ Ethem Sedef, yoğun geçen ilçe ve belde ziyaretlerinin ardından Yozgat’ta esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorun ve isteklerini dinledi.

Cumhuriyet Meydanı üzerindeki parkta dinlenen vatandaşları ziyaret eden Milletvekili Sedef, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak bir isteklerinin olup olmadığını sordu. Bazı vatandaşların taleplerini alan Sedef, sorunun çözümü için çeşitli görüşmelerde bulunarak konunun çözümü için takipçisi olacağını ifade etti.
Vatandaşların samimi ilgisinin çalışma azmi ve şevkini artırdığını vurgulayan Sedef, “Vatandaşlarımızın sorun ve isteklerini yerinde dinliyor ve çözümü noktasında çalışma yürütüyoruz. Bizler için Sayın Genel Başkanımızın da sürekli ifade ettiği gibi önce vatan, önce bayrak ve milletimiz düsturu her şeyden önce gelir. Vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunumuz gibi görerek çözümü noktasında elimizden gelen bütün gayreti sarf ediyoruz. Yozgatlı hemşehrilerimizin teveccühü ile Meclise gittiğimiz ilk günden bu yana sürekli memleketimizde vatandaşlarımızla bir arada olduk ve olmaya devam ediyoruz. Yozgat’ımızın havası sert insanı merttir. Ziyaretlerde bulunduğumuz ilçe ve beldelerimizde vatandaşlarımızın ilgisi ve sevgisi ile karşılaştık. Bazı vatandaşlarımızın bizlerden talepleri oldu. Bu konularla ilgili gerekli görüşmelerde bulunduk. Bu taleplerin yerine getirilmesi için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Halkımız bize güveniyor, bu güveni bugüne kadar asla boşa çıkarmadık, bundan sonrada inşallah çıkarmayız.”dedi.
Ülkenin bazı bölgelerinde çıkan yangınların yürekleri yaktığını söyleyen Milletvekili Sedef, “28-31 Temmuz tarihleri arasında çıkan 107 yangının 98’inin kontrol altına alındığını ve 9 yangının söndürülmesi için devletimiz bütün olanaklarını seferber etmiştir. Tabi bu yangında şehitlerimiz ve yaralılarımız oldu. Ben bu vesile ile Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Gerçekten yüreğimiz yanıyor. Yangına Yozgat’ımızdan da ilçe belediyelerimizden de takviye ekipler katıldı. Ülke olarak herkes seferber olmuş vaziyette. İnşallah bu yangın en kısa sürede kontrol altına alınır. Sabotaj olup olmaması konusu titizlikle sürdürülüyor. Eğer böyle bir durum olursa faillerin en ağır şekilde ceza alacaklardır bundan kimsenin şüphesi olmasın.”diye konuştu.
Milletvekili Sedef’e ziyaretlerinde; MHP Yozgat İl Başkanı Tekin Irgatoğlu, Merkez İlçe Başkanı Adem Kızılay, İl Genel Meclis Üyesi Ümit Şahbaz ve bazı partililerde eşlik etti. (Ferhat Özer)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.