""

Şefaatli TSO’dan girişimcilik eğitimi « Yeniufuk Gazetesi

25 Nisan 2024 - 17:42

Şefaatli TSO’dan girişimcilik eğitimi

Türkiye İş Kurumu Yozgat İl Müdürlüğü ile Şefaatli Ticaret ve Sanayi Odası arasında ‘Uygulamalı girişimcilik eğitimi’ protokolü imzalandı. 4 gün sürecek eğitim programına katılacak olan kursiyerler kendi işini kurma imkanına sahip olacak.

Şefaatli TSO’dan girişimcilik eğitimi
Son Güncelleme :

20 Nisan 2017 - 8:54

İş Kurumu İl Müdürlüğü binasındaki imza törenine İş Kurumu İl Müdür Vekili Zarife Başer, Şefaatli TSO Başkanı Ali Ulusoy, Oda Danışmanı Mehmet Kara ve genel sekreter Yasin Karaca katıldı.
İş Kurumu İl Müdür Vekili Zarife Başer, 06-09 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek uygulamalı girişimcilik eğitiminin 4 gün 32 saat süreceğini söyledi.
Şefaatli Ticaret ve Sanayi Odası eğitim salonunda yapılacak eğitim programının Yozgat Oda ve Borsalar Eğitim Danışmanı Mehmet Kara tarafından verileceğini kaydeden Başer;
“Şefaatli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı ile iş birliği ile 4 günlük girişimcilik eğitim programı planladık. Girişimci olmak isteyenler bu eğitime katılacak. İnşallah eğitimlere başlayacağız. Daha önce Şefaatli Ticaret ve Sanayi Odası ile eğitim programlarımız olmuştu” dedi. Girişimcilik eğitimine katılan kursiyerlerin kendi işini kurma imkanına da sahip olacağını belirten Başer, eğitim sonunda hibe destekleri imkanlarından da yararlanabileceklerini bildirdi.
Başer, “KOSGEB kaynaklı destek ve hibe programlarından yararlanabilecekler. Kurum olarak engelli ve eski hükümlülere yönelik hibe programlarımız var. Bunlardan yararlanmak isteyen kişilerin muhakkak bu eğitimleri alması gerekiyor. O yüzden bu eğitimler önem arz etmekte. Daha önce Yozgat ve Sorgun’da açtık, üçüncü eğitim programın adresi Şefaatli olacak. Eğitimlerimiz farklı ilçelerimizde devam edecek” diye konuştu. Şefaatli TSO Başkanı Ali Ulusoy da İş Kurumu İl Müdürlüğü ile üçüncü eğitim programının protokolünü imzaladıklarını hatırlattı.
Şefaatli’de kendi işini kurmak isteyenlere imkan sağlayacak 4 günlük bir girişimcilik eğitimi olacağını kaydeden Ulusoy, “Yozgat’ta en üst düzeyde çalıştığımız kurumlardan biri İş Kurumu. Başta müdürüne ve personeline teşekkür etmek istiyorum. Hiç bir sıkıntı yaşamadan bize her konuda yardımcı oluyorlar. Her türlü konularda bize destek veriyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreçten sonra ikinci kursumuzu açmayı planlıyoruz.”şeklinde konuştu.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.