""

Şehir Hastanesi personeli Ersoy şampiyonluk için yarışacak « Yeniufuk Gazetesi

20 Nisan 2024 - 09:29

Şehir Hastanesi personeli Ersoy şampiyonluk için yarışacak

Yozgat Şehir Hastanesi Personeli Milli Yüzücü Rahmi Ersoy, Türkiye Şampiyonası ile Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) tarafından bu yıl 33. kez gerçekleşecek Samsung Boğaziçi Kıtalararası Yüzme Yarışlarına katılarak şampiyonluk için yarışacak.

Şehir Hastanesi personeli Ersoy şampiyonluk için yarışacak
Son Güncelleme :

27 Temmuz 2021 - 17:50

Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uzm Dr. Mustafa Kozan, 11 Türkiye Şampiyonası Madalyası ve 3 Uluslararası Madalyası bulunan personelleri Rahmi Ersoy’la gurur duyduklarını belirterek, yapılacak yüzme yarışlarında kendisinden yine büyük bir başarı beklediklerini söyledi.

Ersoy’un, Yozgat’ı en iyi şekilde temsil edeceğine inandıklarını vurgulayan Başhekim Kozan, “Milli sporcumuza her zaman desteğimiz tamdır. Yapılacak her iki organizasyonda kendisine başarılar diliyoruz.”dedi. Her iki organizasyonda da madalya hedeflediğini dile getiren Rahmi Ersoy, “Hazırlıklarımı spor vadisinde sürdürüyorum. Çok az bir zaman kaldı. Hiçbir antrenmanı kaçırmıyorum. Her iki organizasyonda da madalya hedefliyorum. İnşallah orada da Yozgat’ı en iyi şekilde temsil edip, kariyerime yeni şampiyonluklar ekleyeceğim” diye konuştu.

FİKSTÜR - Maç Yok

Tümünü Gör

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/yeniufuk/domains/yeniufukgazetesi.com.tr/public_html/wp-content/themes/theHaberV6/dosyalar/moduller/puandurumu.php on line 19