""

Şehir hastanesi ünvanını koruyor « Yeniufuk Gazetesi

6 Temmuz 2024 - 14:09

Şehir hastanesi ünvanını koruyor

Yozgat Şehir Hastanesi, Sağlık Bakanlığı tarafından düzenlenen “Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Programı” kapsamında sağlıklı beslenmeyi teşvik eden ve fiziksel aktiviteyi destekleyen bir iş yeri ortamı oluşturma çabalarını başarıyla sürdürüyor.

Şehir hastanesi ünvanını koruyor
Son Güncelleme :

03 Temmuz 2024 - 17:18

Hastane, bu program kapsamında 29 Temmuz 2022 tarihinde aldığı belgeyi, Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan kontroller ve yıllık izlemeler sonrasında koruduğunu duyurdu.
Beslenme Dostu ve Fiziksel Aktiviteyi Destekleyen İş Yeri Programı, çalışanların sağlıklı beslenme alışkanlıkları edinmelerini teşvik ederek iş yerinde verimliliği artırmayı hedefliyor. Program aynı zamanda fiziksel aktiviteyi teşvik ederek çalışanların sağlık durumlarını iyileştirmeyi amaçlıyor.
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Mustafa Kozan, yaptığı açıklamada, hastane olarak çalışanların sağlıklı yaşam biçimleri benimsemelerini teşvik etmek için çeşitli önlemler aldıklarını ve bu çabaların meyvelerini aldıklarını belirtti. Başhekim Kozan, “Sağlıklı çalışma ortamı oluşturarak hem çalışanlarımızın sağlığını korumayı hem de hastane verimliliğini artırmayı amaçlıyoruz. Aldığımız bu belge, bu yöndeki çabalarımızın takdir edildiğinin bir göstergesidir” dedi.
/Nazife EKİCİ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.