Fizik Tedavi salonunda gerçekleşen etkinliğe Yozgat Şehir Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İsmail Şimşek, Başhekim Yardımcısı Ecz. Furkan Erciyas ve hastanede görevli fizyoterapistler katıldı. Kutlama, günün anlam ve önemine yakışır şekilde pasta kesimiyle başladı.
FİZYOTERAPİSTLERİN SAĞLIK SİSTEMİNDEKİ HAYATİ ROLÜ VURGULANDI
Etkinlikte konuşma yapan Başhekim Yardımcısı Dr. İsmail Şimşek, fizyoterapistlerin sağlık sistemindeki yerinin hayati öneme sahip olduğunu vurguladı. Şimşek, “Fizyoterapistlerimiz, hastalarımızın yaşam kalitesini artırmada, fonksiyonel bağımsızlıklarını yeniden kazanmalarında ve hayata yeniden tutunmalarında kilit bir rol oynamaktadır. Onların özverili çalışmaları sayesinde birçok hastamız sağlığına kavuşmakta ve normal yaşamlarına dönebilmektedir,” dedi.
BAŞHEKİM OP. DR. MURAT BAŞER’DEN KUTLAMA MESAJI
Yozgat Şehir Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Murat Başer de Dünya Fizyoterapi Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Mesajında fizyoterapistlerin sağlık alanındaki katkılarına değinen Başer, şu ifadelere yer verdi:
“Fizyoterapistlerimiz, hastaların yaşam kalitesini artırmada, fonksiyonel bağımsızlıklarını kazanmalarında ve yeniden hayata tutunmalarında büyük rol oynuyor. Tedavi süreçlerinde gösterdikleri sabır, ilgi ve profesyonellik takdire şayandır. Özveriyle çalışan tüm fizyoterapistlerimizin Dünya Fizyoterapi Günü’nü kutluyor, bu kutsal görevdeki emekleri için kendilerine teşekkür ediyorum. Onların sağladığı destekle hastalarımız daha sağlıklı ve mutlu bir yaşama adım atmaktadır.”
/ Haber Merkezi
Şehir Hastanesi’nde Dünya Fizyoterapi Günü Coşkuyla Kutlandı!
Yozgat Şehir Hastanesi, 8 Eylül Dünya Fizyoterapi Günü’nü Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesi’nde düzenlenen özel bir etkinlikle kutladı. Sağlık sisteminin vazgeçilmez bir parçası olan fizyoterapistlerin emek ve özverisine dikkat çekilen kutlamaya yoğun katılım oldu.
