Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Şehit aileleri ve gazilere ziyaret

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, beraberinde Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gökay Açıkgöz, il genelinde bulunan şehit aileleri ve gazilerin hanelerine yönelik ziyaretleri sürdürdü.

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, beraberinde

Ziyaretlere ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Abdullah Neşeli, şehit aileleri ve gazilerin haklarının asla ödenemeyeceğini söyledi.
İl Müdürü Neşeli, “Şehit Yakınları ve Gazilerimiz vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimizdir.
Yozgat Şehit ve Gazi Aileleri Derneği Başkanı Gökay Açıkgöz ile Bakanlığımız ve İl Müdürlüğümüz Hizmetleri hakkında değerlendirmelerde bulunduk.
Aziz Şehitlerimizin aileleri ve kahraman gazilerimiz ve ailelerine ne yapsak azdır. Şehit ailelerimiz, gazilerimiz ve gazi ailelerimizi ziyarete devam ediyoruz. Doğankent kasamızda ikamet eden Şehit Lokman Erkan’ın annesi Şemsi Erkan, Sarıkaya Küçükçalağıl köyünde yaşayan Şehit Dursun Paspal’ın babası Mehmet ve annesi Satı Pampal, Çandır İlçemizde yaşayan Şehit Halim Altay’ın annesi Nuriye Altay, Çayıralan İnönü köyünde yaşayan Şehit Ali Mehmet Vurel’in annesi Makbule Vurel’i ziyaret ederek sohbet ettik.
Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Derya Yanık ve Valimiz Ziya Polat’ın selam, iyi dilek ve temennilerini ilettik. Şehitlerimiz ve Gazilerimiz milletimizin en kıymetli değerlerindendir.
Şehitlerimizin anneleri, babaları, eşleri, çocukları ile Gazi ve aileleri bizlere emanettir. İl Müdürlüğü olarak her zaman yanlarında olmaya gayret gösteriyoruz. Aziz Şehitlerimize Allah’tan rahmet, Gazilerimize sağlık ve esenlikler diliyoruz.”şeklinde konuştu. / Cemil MERMERTAŞ

Reklamı Geç