""

Şehit Nacakoğlu’nun ismi okulda yaşayacak « Yeniufuk Gazetesi

29 Mart 2024 - 13:59

Şehit Nacakoğlu’nun ismi okulda yaşayacak

Geçen yıl İstanbul Beşiktaş’ta gerçekleştirilen bombalı saldırı da şehit düşen Muammer Nacakoğlu’nun ismi Yerköy 80. Yıl İmam Hatip Ortaokuluna verildi.

Şehit Nacakoğlu’nun ismi okulda yaşayacak
Son Güncelleme :

08 Ocak 2018 - 7:00

Beşiktaş’ta gerçekleştirilen bombalı saldırı da yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede şehit düşen Yerköy’ün İlçesi Sekili köyü nüfusuna kayıtlı polis memuru Muammer Nacakoğlu’nun ismi Yerköy 80. Yıl İmam Hatip Ortaokuluna verilmesi ile Okulun yeni ismi Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Ortaokulu oldu.
Yeni ismi Şehit Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Ortaokulunda düzenlenen tören, saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından din görevlileri tarafından Kur’aın-ı Kerim tilaveti okunması ile başladı.
Törene, Yozgat Valisi Kemal Yurtnaç’ın Eşi Dilek Yurtnaç, Yerköy Kaymakamı Tuncay Dursun’un Eşi, Meftun Dursun, Şehit Muammer Nacakoğlunun ailesi, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hacı Hüseyin Asar, AK Parti Yerköy İlçe Başkanı Aziz Başak, şehit aileleri, mahalle muhtarları, Stk temsilcileri, öğretmenler, öğrenci ve veliler katıldı.
Muammer Nacakoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Seher Gökçe yaptığı açılış konuşmasında; “Şehidimizin ismi bu okulda yaşayacak. Bu okuldaki öğrencilerimiz de şehidimizin aziz hatırasıyla eğitim ve öğretimlerini sürdürecek. Bu vesile ile şehidimizi tekrar rahmetle anarken değerli ailesine de şükranlarımı sunuyorum. Allah’tan sabır diliyorum” dedi.
Okul Müdürü Gökçe, Okulda Şehit, Nacakoğlu anısına saygı köşesi oluşturulduğunu ifade etti.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.