""

Şehit Polis Adem Cankurtaran Kütüphanesi açıldı « Yeniufuk Gazetesi

28 Mart 2024 - 19:33

Şehit Polis Adem Cankurtaran Kütüphanesi açıldı

Yozgat İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından yürütülen Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) kapsamında TOKİ Ortaokulu Kütüphanesine Şehit Adem Cankurtaran ismi verildi.

Şehit Polis Adem Cankurtaran Kütüphanesi açıldı
Son Güncelleme :

20 Ocak 2017 - 7:00

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ‘Bozok’tan Yeşeren Umutlar-2’ projesinin devam ettiği belirtilerek şu ifadelere yer verildi: “Proje faaliyetlerinden biri olan, öğrencilerin kütüphaneler ve kitaplardan faydalanabilmesi, kendilerine ve kendilerinden sonra okullarına devam edecek öğrencilere ulaştırılması amacıyla TOKİ Ortaokuluna Z tipi zenginleştirilmiş kütüphane yaptırılmış ve yaptırılan kütüphaneye şehidimizin adını yaşatmak amacıyla Şehit PolisAdem Cankurtaran’ın ismi verildi. Ayrıca 1000 adet hikaye ve roman kitabı il emniyet müdürlüğü tarafından alınarak oluşturulan kütüphaneye hediye edildi.
Şehit adına isim ve resminin yer aldığı tabela yaptırılarak, kütüphanenin girişine asıldı.” Öğrenciler şehit ailesine çiçek takdim etti. Duyusal anların yaşandığı okulda şehit yakınları İl Emniyet Müdürlüğünce yaptırılan kütüphaneye, şehit adının verilmesinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek teşekkürler ettiler. Kütüphane açılışına, Vali Yardımcısı Şükrü Çakır, İl Emniyet Müdürü Seçkin Çengeloğlu’nu temsilen 3. sınıf Emniyet Müdürü Ayşe Uslu, İl Milli Eğitim Müdürü Saim Kuş, şehidin ailesi ve öğrenciler katıldı.

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.