""

Şehitlerimiz için dua programı düzenlendi « Yeniufuk Gazetesi

8 Eylül 2024 - 03:00

Şehitlerimiz için dua programı düzenlendi

Yozgat İl Müftülüğü tarafından koordine edilen, GSB Gençlik Merkezi, İlim Yayma Cemiyeti, Cihannüma, Yedi Hilal, İHH, Türkiye Gençlik Vakfı, İnfak Derneği gibi pek çok Kurum ve STK’larında katılımıyla “Akşamdan Yatsıya Kadar Filistinli Kardeşlerimiz ve Şehitlerimiz İçin Dua” adlı program gerçekleşti.

Şehitlerimiz için dua  programı düzenlendi
Son Güncelleme :

26 Temmuz 2024 - 17:34

Akşam namazının sonrasında Bilal Şahin Camii’nde düzenlenen programa Yozgat halkı katılım sağladı. Öğrenciler tarafından okunan Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından İl Müftülüğü ilahi korosunun seslendirdiği ilahiler dinlendi. Devamında İl Müftüsü Ali Gülden Gazze ve Kudüs’ün sadece Filistinlilerin bir meselesi olmadığını, müminler için iman ve izzet, insanlık için ahlak ve vicdan meselesi olduğunu vurguladı. Müftü Gülden, “Bizler dün olduğu gibi bugün de hakkın, haklının ve mazlumun yanında olmaya, zalimin ise karşısında durmaya devam edeceğiz. Mazlumlara umut olmaya devam edeceğiz. Tüm kurum ve kuruluşlarımız yanında vakıf, dernek ve sivil toplum kuruluşlarımız büyük bir özveri ve hassasiyetle çalışmaktadır. Rabbimiz Etrafını mübarek kıldığı Mescidi Aksa’yı zalimlerden arındırsın, Filistinli kardeşlerimizin tamamen özgürlüklerine kavuşmalarını nasip eylesin. Tüm coğrafyayı barış ve huzura kavuşturup, öz vatanlarında garip kalan mazlum kardeşlerimize kurtuluşlar nasip eylesin.” dileğinde bulundu.
Müftü Gülden’in Filistinli insanlar ve tüm şehitler için yaptığı duanın ardından program, İl Müftülüğü Bilal Şahin Külliyesi Sosyal Tesislerinde ‘Filistin ve Kudüs’ temalı sinevizyonun izlenmesi sonrası hayırsever iş insanı Bilal Şahin ve STK temsilciliklerinin ikramlarıyla sona erdi./Cemil MERMERTAŞ

YORUM YAP

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.